VatraULAZNICE ZA ARAABMUZIK NA ROĐENDANU „VATRE“ PO PROMOTIVNOJ CENI DO KRAJA OVE NEDELJE
 
Najveći poklonici r’n’b & hiphop spektakla Vatra, ali i fanovi AraabMuzika, specijalnog gosta na proslavi njihovog 4. rođendana zakazanog za 14. mart u Belexpo centru, već su nabavili svoje ulaznice za ovaj događaj. Dobra vest za one koji još uvek nisu kupili svoju ulaznicu jeste da će to moći da urade do kraja ove nedelje po specijalnoj promo ceni od 490 dinara! Već od ponedeljka, 2. marta, biće aktuelna nova cena od 690 dinara.
Podsećamo, beogradski DJ kolektiv Vatra proslaviće 4. rođendan u novobeogradskom Belexpo centru 14. marta. Osim standardno „vruće“ atomsfere i plejliste sa omiljenim klupskim bengerima – momci iz kolektiva Vatra su ovom prilikom pozvali posebnog gosta, pa će im se tako na sceni pridružiti neverovatni AraabMuzik, jedan od najtražnijih producenata na hiphop sceni i virtuoz na MPC-u! AraabMuzik je američki muzički producent i izvođač poreklom iz Providensa u Roud Ajlendu. Na sebe je privukao pažnju tako što je na internetu prikazivao svoje umeće u pravljenju bitova uživo na MPC ritam mašini. Danas je jedan od najtraženijih producenata na hip-hop sceni, a sarađivao je sa brojnim izvođačima, kao što su The Diplomats, Cam’ron, Vado, A$AP Mob, A$AP Rocky, Swizz Beatz, 50 Cent, Eminem, Busta Rhymes, Fabolous, Azealia Banks, Ludacris, Young Jeezy, Gucci Mane, Jadakiss, Lloyd Banks i mnogi drugi. Ono po čemu je ipak najpoznatiji su njegovi živi nastupi. Neki bi to nazvali poezijom u pokretu, dok bi drugi rekli da je to samoubistvo na MPC-u – u svakom slučaju, svi koji ga 14. marta u Belexpo centru budu slušali po prvi put, ostaće zatečeni. Mali primer umeća koje AraabMuzik predstavlja na sceni možete pogledati OVDE.
Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 490 dinara u prodaji je na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao u svim Vulkan knjižarama. Ova cena biće aktuelna sve do ponedeljka, 2. marta, kada će ulaznice poskupeti, a nova cena biće 690 dinara.
Povezana vest:  MARČELO I SVI NA POD! PREMIJERNO PRIKAZUJU NOVE SPOTOVE NA MTV KANALU