saska stuka betmenZaplešite uz Sašku Janković i Struku i pesmu „Betmen“

Posle trećeg nastupa na Eurosongu, ovoga puta sa Bojanom Stamenov, Saška nam predstavlja svoju novu pesmu koja pretenduje da bude letnji hit – „Betmen“. Tekst je šaljiv jer svaka žena je bar jednom poželela da bude sa nekim Superherojem. A po Saški, Betmen je frajer broj jedan. Pesma je brzog ritma, sa primesama hip hopa i balkanskog melosa. U pesmi gostuje Struka, jedno od najpopularnijih lica hip-hop scene.
-Htela sam da se vratim onome što jesam, onome što volim, a to su odličan ritam za đusku i dobro pevanje, kao i mešavina sveta i Srbije. „Betmen“ je pesma koju ćete voleti! Brza je, ima dobar ritam, vrcava je ali nije laka za pevanje. Svi mi govore da vole moju energiju na bini i u pevanju, e pa evo singla koji odgovara mom karakteru i toj „vrcavoj“ energiji! Pesma brzo ulazi u uši, sigurna sam da će se đuskati uz nju ovo leto- rekla je Saška.
Muziku potpisuje Saška, tekst Saška i Struka zajedno, a aranžman Vladimir Jovan iz ateljeа „Save room“. Singl je izašao za izdavačku kuću „My People“, tako da ga svako može naći na iTunes-u, Deezer-u, Spotify-ju…

Povezana vest:  Maraja Keri rodila dečaka i devojčicu

PHOTO: Marija Zindović