Timid Boy by Marianne WaquierZVEZDA FRANCUSKE TECH HAUS SCENE TIMID BOY U BEOGRADU OVOG PETKA

Momak za koga svi relevantni mediji u oblasti elektronske muzike imaju samo reči hvale i nova nada dip haus scene Pariza stiže u Beograd! Timid Boy nastupiće u klubu Dot ovog petka, 27. marta i doneti duh klupske scene francuske prestonice u naš glavni grad.
DJ, producent, novinar. Ovo su samo neke od stavki u CV-u mladog francuza kog će Beograd dočekati 27. marta. Timid Boy stiže u klub Dot gde će predstaviti svoj DJ set koji vešto kombinuje dip haus sa elementima tek haus muzike. Pored toga što je rezident legendarnog kluba Rex u Parizu, Timid Boy je suvlasnik „Time has changed“ etikete, na kojoj trake obljavljuju Oxia, Kiki, Barem, Carlo Lio i mnogi drugi. Od početka godine ovaj momak stigao je da objavi novi EP „Alert“ za Sci+Tec izdavačku kuću čiji je vlasnik Dubfire, spakuje još 3 EP izdanja i nastupa širom sveta – a uskoro se očekuje izdanje na Clarisse etiketi kojom upravlja Mendo. Zbog svega ovoga, nastup Timid Boy-a u Dotu 27. marta jeste događaj koji će svaki pravi klaber ubeležiti u kalendar, a kada ovome dodamo domaću podršku u sastavu Alexandar Ivković & LukaVI – dobijamo događaj koji se ne propušta. Ulaz je slobodan do ponoći.
Dan kasnije, u subotu 28. marta, još jedan sjajan gig je na programu kluba Dot. Gost za DJ pultom biće Hollis Parker, vlasnik trake „Sunshine“ koja je pravi hit među ljubiteljima jazz house zvuka. Sa njim će nastupiti i Groovyman, koji će prisutnima predstaviti svoj novi EP „Soul on ice“, nedavno objavljen na SoSure etiketi. Ulaz je free do ponoći.
Pratite Dot na Fejsbuku i uvek budite u toku sa najvažnijim klupskim događajima u gradu: www.facebook.com/dot.belgrade

Povezana vest:  YU Grupa nastupa na Tašmajdanu sa regionalnom rok reprezentacijom