JJ 600Juju & Jordash (Amsterdam) LIVE u petak u KC Grad

Prvi prolećni vikend KC Grad će dočekati u velikom stilu. Zahvaljujući dobro proverenoj kombinaciji KC Grad & Banda Panda po prvi put u Beogradu imaćemo priliku da ugostimo, dan pre berlinskog Panorama bara, čuveni dvojac iz Amsterdama Juju & Jordash! Oni će izvesti svoj LIVE show i time se predstaviti ovdašnjoj publici.
Juju & Jordash su se sreli krajem 90tih na be bop jamm sessionima po raznim opskurnim mestima, kombinujući gitaru i piano i eksprimetišući sa raznim žanrovima. Vrlo brzo ulaze u začarni svet elektronske muzike i plesnih podijuma u kome se više nego dobro snalaze uključujuci razne instumente, zvuke i ritmove. Od 2004. kreće produkcijski bum u njihovoj karijeri sa obiljem prodornih EP-eva, LP-eva i remiksa uglavnom za kuću Dekmantel i Golf Channel recordings. Paralelno ulaze i u razne projekte saradnje na filmskoj muzici te u koprodukcije sa drugim muzicarima (sa Davidom Moufang-om aka Move D). Uzlazna produkcijska putanja kulminira albumom Clean and Cuts (Dekmantel, novembar 2014.) koji na tragu njihovog epskog albuma Techno Primitivism samo potvrđuje zašto je ovaj Izraelski dvojac iz Amsterdama sve traženiji po čuvenim svetskim klubovima.
Ovo je poslednji party u nizu koji organizuje Banda Panda kolektiv u ovoj sezoni sa stranim izvođačem u Kc Gradu. Posle Innershades i Crackboy ispred nas je Live nastup koji je nikako ne treba da propustite. Lokalna podrška će biti Doo i Vem iz Beyond House ekipe i domaćin eventa Dušan Lilić aka Lilie (Banda Panda)
Karte su u pretprodaji u KC Gradu po ceni od 300 RSD. Od srede 25. marta cena karte 450 rsd, na ulazu 600 rsd.
Petak 27. mart, 23h

Povezana vest:  Veliki prednovogodišnji koncert u Mikser Housu: NENO BELAN I FIUMENS