band4 couch approved smallU Koloradu se „kuva“ novi album benda OneRepublic

Svi verni fanovi benda OneRepublic, koji prate Rajana i ekipu na fejsbuku i tviteru, znaju da su momci veoma vredni poslednjih nedelja u svojoj bazi u Koloradu. U toku je snimanje njihovog četvrtog po redu studijskog albuma, koji stiže posle planetarno uspešnog albuma „Native“ prodatog u više od milion kopija.
Rajan, Zek, Edi, Brent i Dru, kako navode na svom Fejsbuk pejdžu, provode više od 12 sati u studiju pripremajući nove pesme koje fanovi s nestrpljenjem očekuju. U decembru 2014. Rajan je u intervju za Radio Capitol FM izjavio da mu je glavni fokus novi album OneRepublic: „San mi je da novi singl izađe pre jeseni 2015. i ubrzo posle album“. A kako je nedavno otkrio na fejsbuku, novi album je do pola gotov.
U pauzama „kuvanja“ novog albuma OneRepublic u toplom studiju u Koloradu, Rajan uživa da se opušta na snegu u skijalištu Vejl Vilidž. Takođe, kako je otkrio za Capitol FM, radi i na novim pesmama za Eda Širana, Sema Smita, ali i za Adel, za koju kaže: „Ona je jedina pevačica na svetu zbog koje bih ostavio sve što radim“. Međutim, fanovi benda, sudeći po komentarima na fejsbuku, veruju da Rajan može da stigne i da napravi odličan novi album za OneRepublic, a i niz hitova za svetske zvezde. Među novim pesama iza kojih stoji talenat Rajana Tedera je i hit – Zedd feat. Selena Gomez „I Want You To Know“ (pesmu možete poslušati ovde: https://youtu.be/67qworViFpY)
Podsećamo vas da će ovaj bend nastupiti 6. juna u beogradskoj Kombank areni. Nadamo se da će baš naša publika čuti premijerno neku od pesama sa novog albuma.
Karte za ovaj koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima.

Povezana vest:  Cotton Pickers završili rad na prvencu