Locals KPGTNajbolje od Beograda na jednom mestu: LOCALS 9.maja u KPGT-u

Nakon što je Beograd ušao u Novu godinu bogatiji za jedan „lokalni“ doček –  Locals se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! U legendarnom zdanju KPGT-a, na adresi Radnička 3, nova beogradska DJ scena još jednom će okupiti svoje poklonike 9. maja ove godine.

Povezana vest:  NOVI SPOTOVI PLEJBOJA I ISKAZA NA MTV KANALU

Prva Locals žurka bila je doček 2015. godine u zgradi bivše robne kuće Kluz u Masarikovoj ulici. Bio je to prvi put da su se svi predstavnici nove beogradske DJ scene okupili na jednom mestu, a sinergijski efekat rezultovao je posetom od 2.200 ljubitelja njihove muzike! Na 3 bine nastupilo je čak 19 izvođača iz ukupno 6 DJ kolektiva: Vatra, Mystic Stylez, Friday Swag, Kišobran, Banda Panda i All That Bass.

Povezana vest:  Džinks dobri sa oba ogranka Haustora

Nakon uspešnog Novogodišnjeg programa, Locals se vraća kao jedini muzičko-umetnički događaj koji uključuje sve pripadnike nove DJ scene. Ekipe dosadašnjih „lokalaca“, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne scene, ovog puta uz nove sadržaje i obogaćen koncept.

Ulaznice za ovaj događaj uskoro će biti puštene u prodaju, a oganizatori će objaviti program u narednim danima.

Povezana vest:  MTV pobedničkom bendu festivala snima spot

Locals Facebook: https://www.facebook.com/Locals.Belgrade

Locals Instagram: http://instagram.com/locals.belgrade/