Iva Curic u X FaktoruRelja Popović pohvalio takmičarku „X Faktora“!
 
Iva Ćurić, srednjoškolka iz Đakova koja je žiri i publiku oduševila specifičnom interpretacijom pesama rep grupe „Elitni odredi“ dobila je niz komplimenata na društvenim mrežama, a njen nastup u ovom popularnom takmičenju pohvalio je i Relja Popović: „Gledao sam Ivu u „X Faktoru“, sjajna je! Već ranije sam je javno pohvalio zbog neverovatnih interpretacija naših pesama. To su i ljudi prepoznali, s obzirom da njeni coveri na jutjubu imaju milionske preglede. Iva ima specifičnu boju glasa i energiju, a ja se nadam da ima plan onogo šta želi da uradi u muzici i želim joj da u tome uspe!“
Da podsetimo, nastup ove šarmantne devojke Tonči je prokomentarisao rečima: „Mogli bismo te slušati satima! Donela si potpuno novu dimenziju ovih pesama!“, dok je Aleksandra dodala da je Iva podseća na Noru Džouns I da ima sjajan glas. Massimo je izneo svoje mišljenje: „Vokalno si izuzetno interesantna!“, dok je Željko rekao da je potpuno zadovoljan I da je uživao. Sa četiti DA, bez dvoumljenja Iva se plasirala u sledeću fazu takmičenja, a nakon emisije ova sedamnaestogodišnja devojka kratko je prokomentarisala: „Osećam se neopisivo, presrećna sam! Moram priznati da sam se posle audicije I pozitivnih komentara žirija rasplakala I nisam mogla da verujem gde sam! Toliko sam bila srećna!“.
Iva se plasirala u sledeći krug borbe, ali potraga za novom muzičkom zvezdom regiona se nastavlja već u nedelju kada nas na programu Prve televizije očekuje nova uzbudljiva epizoda ovog popularnog tv formata.
Povezana vest:  Selena Gomez bacila oko na nemačkog manekena Andrea Hamanna