Shawn-Mendes-PROMO-2-universalmusic.rsSHAWN MENDES JE MTV PUSH IZVOĐAČ U APRILU
 
Upoznajte mladog i talentovanog Shawna Mendesa – prvu muzičku Vine zvezdu, muzičku pratnju Taylor Swift na njenoj „1989″ turneji, i izvođača koji rasprodaje koncerte, a ima samo 16 godina!
Ovog meseca Shwana slušate sa pesmom „Something Big“ kao MTV Push artista!
„Nešto veliko se dešava, osećam to. Van moje kontrole, gura me, vuče i grabi. Osećam to u kostima“. Ovo je prevod refrena pesme „Something Big“, koja je, u suštini, opis kako trenutno izgleda život maldog Kanađanina. Veseli spot koji prati ovu pesmu prikazuje Shawna kako polako skuplja ekipu, da bi na kraju napravio veliku, ludu žurku u komšiluku. Slično je izgledao i njegov vrtoglavi put do uspeha – od postavljanja obrada pesama na različite sajtove, do mega popularnosti i rasprodate turneje.
Mendes je proglašen za „prvu muzičku Vine zvezdu“, a za kratko vreme je uspeo da dostigne 3,6 miliona Vine, 2.5 miliona Instagram i isto toliko Twitter sledbenika, dok na Facebook i YouTube platformama broji više od 1.2 miliona fanova. Zato i ne čudi što razloga za slavlje mladi pevač ima na pretek. Pored verne i brojne baze fanova, Shawn ima ozbiljne poštovaoce i među kolegama. Među njima se posebno ističe Taylor Swift koja ga je pozvala da joj ovog leta bude podrška na 24 nastupa koje će održati u okviru svoje „1989“ turneje.
Krajem aprila svetlo dana će ugledati Shawnov album prvenac, naslova „Handwritten“. Standardna verzija albuma donosi ukupno 12 pesama, koje je uglavnom on napisao za vreme turneje, a uključuje i saradnju s producentom Martinom Terefeom.
Dok čekamo celokupni album, zagrevamo se uz „Something Big“ Shawna Mendesa koji je aprilski MTV Push izvođač!
Povezana vest:  B.o.B. bira svoje omiljene saradnje