ivana 3mIvana Nikodijević pravi oproštajni koncert

Ivana Nikodijević i njen prateći bend Tri metra Strejta nastupiće poslednji put u klubu „Propeler“. Podršku će im pružiti bend Dingospo Dali. Koncert će se održati u subotu od 22h.
Nekadašnja učesnica Operacije Trijumf i veliki borac za povratak rock scene, Ivana Nikodijević, pravi oproštajni koncert u klubu „Propeler“ na Dorćolu, zbog iznenadnog preseljenja u inostranstvo.
Isto veče, nastupiće i grupa Dingospo Dali koji opisuju kao mešavinu galame i melodije.
Dva benda, dva frontmenke, Ivana Nikodijevic i Sandra Grubić pružiće ovim koncertom pregršt novih pesama, ritmova i rifova. Publika može da očekuje tvrd i melodičan autorski rok na srpskom jeziku.
Podsetimo, Ivana Nikodijević je kompozitor, klavirista/klavijaturista, pevač, tekstopisac. Do sada je nastupala na Exitu, Šabačkom letnjem festivalu, Rockvillageu, Prnjavorstocku, i kao predgrupa grupi „Viktorija“. Kao autor se pokazala već sa 15 godina na konkursu „Ti si moje srce“ u organizaciji Ministarstva zdravlja gde je objavljena pesma „Srce“ na pobedničkoj kompilaciji. Pobedila je na konkursu „Hello Dobre Vibracije“ sa pesmom „Voodoo“ pod pseudonimom ZVRKA koju je uradila u saradnji sa Mirkom Lukovićem (Rare).
Za izraelsku nacionalnu televiziju „Tel Aviv“, u okviru seijala „Couch diary“ 2012. godine, Ivana je snimila reality emisiju, kada je ugostila dva Izraelca i provela ih kroz „svoj običan, rokerski“ dan u Beogradu.
Sarađivala je sa grupama FEUD (vokali na pesmi „Televizija“), STRIP (kao klavijaturista), nastupala kao gost sa bendovima Sharks,Snakes&Planes (2012), Yu grupa (OT 2008), Alisa (2007)…
Snimila je pet novih pesama u studiju P3 za koje su planirani spotovi. Spot za pesmu „Halo“ je prvi u nizu koji izlazi 2015. godine.
Spot se osvrnuo na društveni problem nasilja nad ženama u kom su samo ove godine 24 žene izgubile život.

Povezana vest:  Dajana Vikers prva na britanskoj listi albuma