Katarina Ostojic 8

X FACTOR ADRIA 2015
Katarina Ostojić: Osećam se kao David koji je pobedio Golijata!

Dvadesetjednogodišnja Katarina Ostojić, vatrena navijačica Crvene Zvezde iz Smedereva razmrdala je publiku I žiri u trećoj epizodi „X Faktora“ izvodeći pesmu „Black cat“ od Dženet Džekson. „Bravo, vrlo si simpatična, imaš kontakt sa publikom, meni je to bilo jako dobro“, pohvalio je Mašimo. „Mene si podsetila na mladu Šer s tim što ona nija imala tu agresiju, ti si gotov proizvod“. Sudije je iznenadilo što je ovo njen prvi nastup tako da su obojica dali DA. Aleksandri se takođe dopalo izvođenje, pa je Katarini dala šansu da se bori u nastavku takmičenja.
-Meni se nije dopao izbor pesme, ali je pokazao tvoj fantastičan kontakt sa publikom od samog starta – rekao je Željko i jedini rekao NE.
Nakon emisije Katarina sabira utiske: -Osećam se kao David koji je pobedio Golijata. Veliki uspeh za mene lično, s’ obzirom da mi je, kao što sam već pomenula, audicija za X Faktor prvi javni nastup. Imala sam tremu koja je srazmerna predinfarktnom stanju, ali je adrenalin prevagnuo. Masimo me je svojom podrškom digao do samog neba, Željko vratio na zemlju, ali sam, sve u svemu, zahvalna svima koji su bili deo ostvarenja mog sna!

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji