Locals LOGO

ULAZNICE ZA „LOCALS“ U PRODAJI OD PETKA, 10. APRILA PO PROMOTIVNOJ CENI

Centralni događaj lokalne DJ scene, „Locals“, ponovo će biti održan 9. maja u KPGT-u, kada će na 3 bine nastupiti čak 24 izvođača, što će lajnap ove žurke učiniti najkompletnijim i najznačajnijim okupljanjem beogradske alternativne scene novijeg datuma! Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara biće pušten u prodaju od petka, 10. aprila u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima.
„Locals“ se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih „lokalaca“, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene. Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.
Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara biće pušten u prodaju od petka, 10. aprila u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima. Promotivna akcija traje do 15. aprila nakon čega će ulaznice poskupeti.

Povezana vest:  Počela prodaja ulaznica za beogradski koncert grupe Repetitor