JACQUES BACK

OTKRIVAMO GOSTE JACQUESOVOG SLAVLJENIČKOG KONCERTA U LISINSKOM

Manje od sedam dana deli nas od veličanstvenog koncerta koji će uz Maestro Orchestra pod upravom maestra Antuna Stašića održati muzičar ekskluzivnog statusa i nadimka The Voice – Jacques Houdek. Iako je u dosadašnjoj karijeri već nekoliko puta rasprodao elitnu koncertnu dvoranu Lisinski, Jacques nimalo ne skriva uzbuđenje pred koncert koji nas očekuje 14. aprila i za koji se marljivo priprema već nedeljama, a posebno se veseli nastupima sa svojim muzičkim gostima.
Na svom rođendanskom koncertu Jacques će ugostiti legendu hrvatske muzike i svog uzora Olivera Dragojevića s kojim će otpevati nekoliko pesama. Da će publika doslovce putovati snovima pobrinuće se i Jacquesova kolegica Dalal koja posebno za ovaj koncert dolazi iz susedne BiH, a sa Jacquesom, kojeg uvek ističe kao najvećeg vokalnog autoriteta na ovim prostorima, će izvesti njihov zajednički megahit ‘Putujemo snovima’.
-Nisam mogao ni zamisliti ljepši rođendanski poklon od toga da ću imati čast zapjevati sa svim tim divnim ljudima u našoj najboljoj koncertnoj dvorani, i to baš na svoj 34. rođendan. Oliver je institucija, najveći autoritet i živuća legenda kojoj se neizmjerno divim. Cesarica, Galeb i ja, Ključ života, Nocturno ili Moj lipi anđele – remek su djela i vječita inspiracija, umjetnost kojoj se divim iz dubine duše. – izjavio je Jacques u pauzi između proba za svoj šesti koncert u Lisinskom i četvrtu live emisiju showa „The Voice – najljepši glas Hrvatske“ te dodao: – Putujemo snovima je jedna od mojih najdražih pjesama i sretan sam što će nam se pridružiti moja velika prijateljica Dalal. Jednako tako sam ponoson što ću po prvi puta zapjevati i sa svojim novim prijateljima, divnim, mladim i jako talentiranim ljudima koje sam imao priliku upoznati na Voiceu. Zaista sam počašćen što sam imao priliku raditi sa njima, što su upravo mene odabrali za svog mentora, a za Lisinski spremamo nešto uistinu posebno.
Jacquesu će se po prvi put na koncertnoj pozornici pridružiti desetero Voice kandidata iz njegovog tima, a jednu posebnu pesmu izvesće i sa svojom savetnicom iz showa – Marinom Đurović Ćelić. Ulaznice za ovaj veličanstven koncert koji počinje u 20 sati mogu se nabaviti na blagajni KD Vatroslav Lisinski ili online putem sistema www.ulaznice.hr.

Povezana vest:  Eminem otvara ceremoniju dodele MTV video muzičkih nagrada