majmoon 2014Nemački bendovi u Gradu: Her Golden Whip 14. aprila i Majmoon 15. aprila

HER GOLDEN WHIP je internacionalna, šarolika grupina iz Berlina. Zvuk koji stvaraju je ludački miks balkana, klezmera, rokenrola, ska, folk, pank i rege muzike ukombinovan sa seksi stavom, zaraznim melodijama i eksplozivnom energijom kojom berlinske klubove dovode do usijanja.
Osnovani pre svega dve godine, klarinetista Andrew March i gitarista i pevač Jonas Bovin uspeli su da objave jedan demo, jedan EP, odrade jednu turneju po Francuskoj i usput oforme pravi osmočlani orkestar sa kojim osvajaju Istočnu Evropu.
DJ podrška Skakavac selectah – velika ska legenda i predsednik SKA scene Srbije, ex Yu Balkana i Istočne Evrope!
Spremite se za bičevanje!
Cena karte 300 rsd
Već 11 godina od osnivanja band-a u Munich-u odakle i danas deluju, Majmoon se bave ekperimentalnim rockom u obliku audiovizualne interakcije. Za mnoge koji poznaju Majmoon o njemu ne govore kao band-u već umetničkom projektu koji je iznedrio nekoliko muzičkih uradaka za film kao i šest albuma od kojih su, Procedure in a Case of Breakdown, i naravno jubilarno CD/DVD izdanje „Ten years of Riot and Thinking Of You..“ poslednji. Njihova muzika se definiše kao, audiovizuelna harmonija trance-a, rock-a, noise-a i audiohaosa.
Domaća podrška beogradski bend Triko
Triko je četvoročlani sastav iz Beograda nastao 2013. godine, a čine ga Boris Milanović, Dragan Mihajlović, Marija Đorđević i Milan Bukejlović. U njihovoj muzici prepoznaju se brojni uticaji iz bogate arhive nezavisnog rokenrola: indie pop, post-rock, post-punk… Proteklu godinu Triko je završio na najbolji mogući način, objavili su svoje prvo izdanje, EP i to na 10″ vinilu.
Cena karte 300 rsd

Povezana vest:  Metallica ima 600 novih pesama, ali još nisu spremni za novi album