DANIJELA MARTINOVIC 01Pobednički tandem Huljić – Martinović ponovo zajedno

Nakon više od deset godina pobednički tandem bračni par Huljić i muzičarka Danijela Martinović ponovno su zajedno. Novo muzičko osveženje u hrvatskom radijskom eteru pesma je Dežuraj koja će od danas ući u sve domove i srca slušatelja širom regiona. Novi zvuk splitske umetnice najavljuje uzbudljivo razdoblje, u kojem nas osim hit pesme očekuju i brojna druga iznenađenja.

Povezana vest:  Potpuno nov festival u Beogradu - Musicology- briše julsku monotoniju

-Pjesma je potpuno drugačija od svega što se trenutačno sluša. Obostrana želja bila je kreirati jedan potpuno novi zvuk i glazbeni pravac. To naravno nije lagan posao ali je vrlo izazovan i kreativan a Tonči Huljić i njegov tim su obavili sjajan posao i jedva čekam da ju podijelim sa slušateljima i mojom vjernom publikom u cijeloj regiji. – izjavila je Danijela Martinović.

Povezana vest:  Niki Minaj: Kanje Vest je moj mentor

Motivirani svetski poznatim ritmom Bachata nastala je pesma Dežuraj koja otvara jedno potpuno novo poglavlje u karijeri jedne od najcenjenijih regionalnih umetnica. Muziku je napisao Tonči Huljić, tekst Vjekoslava Huljić, a za aranžman je uz Tončija glavnu reč vodio producent Dušan Vasić.

Ovih Dana Danijela je završila i snimanje spota za pesmu Dežuraj. Priča je smeštena u davne pedestete i početak šezdestih a inspirisana je kriznim periodom u braku između glumice Grace Kelly i princa Rainiera trećeg. Režiju novog spota potpisuje Dario Radusin.

Povezana vest:  Željko Joksimović će održati dva koncerta istog dana u Nišu!

PHOTO: Goraa Matijašec