DryBolinger PHOTODRY & BOLINGER POZVALI FANOVE NA SVOJ NASTUP U BEOGRADU OVOG ČETVRTKA

U četvrtak 23. aprila direktno iz Nemačke za DJ pult Tranzit bara stiže neprikosnoveni DJ i produkcijski duo Dry & Bolinger. Momci su odvojili vreme i snimili video u kom pozivaju svoje beogradske fanove na nastup u Tranzitu, a vide možete videti OVDE. Inače, ovaj nastup biće prvi u seriji gostovanja koja Tranzit bar najavljuje u narednom periodu.
Dry & Bolinger je produkcijski i DJ duo iz Nemačke. Paul Drynda i Daniel Bolinger su samostalno radili na nekoliko projekata pre nego što su se i konačno upoznali 2012. godine. Nedugo zatim momci su objavili svoju prvu zajedničku stvar „Say What“ za Mother Recordings iz Berlina, koja se našla među Top10 Indie Dance/Nu Disco numera na Beatport-u. Njihov EP „Feel The Bass“ je dobio neverovatan feedback od strane čitave house scene, a stigla je i podrška od fantastičnih DJ-eva i producenata kao što su Nhan Solo, Purple Disco Machine, Oliver Schories, Tapesh i mnogi drugi.
Priliku da se uvere u sposobnosti i neodoljivu energiju sastava Dry & Bolinger naši sugrađani će imati već u četvrtak, 23. aprila, u Tranzit baru na adresi Braće Krsmanovič 8. Proverite zašto njihove setove hvale DJ velikani poput Pete Tonga, Boba Sinclara i Sam Divinea! Ulaz je slobodan, ali je broj mesta ograničen pa organizaotri preporučuju da rezervišete svoje mesto na vreme. Za sve informacije posetite http://www.facebook.com/tranzit.belgrade

Povezana vest:  Džodž Majkl izašao iz bolnice