Toncijevi takmicariX FACTOR ADRIA 2015

Kreativno: Pogledajte freestyle Tončijevih takmičara!

Da su snimanja regionalnog „X Faktora“ uvek zanimljiva pokazuje I video koji je nastao za vreme uzbudljive faze takmičenja „Kuće sudija“. Kako saznajemo, glavni za veselu atmosferu u Tončijevoj grupi su Faris, Tarik I Adnan, ali ni ostali kandidati ne zaostaju u dobrom raspoloženju.  Tako su na poslednjem snimanju veseli kandidati spontano došli na ideju da otpevaju freestyle posvećen svom mentoru Tončiju I ovom popularnom takmičenju.

Povezana vest:  Kako Justin Bieber zavodi devojke?

Snežena Vukomanović, vokalni trener kandidata opisuje atmosveru sa snimanja „Najzabavnije je sa novoformiranim grupama. Sa njima ne samo da se dešavaju zanimljive situacije – oni su jedna stalna zanimljiva situacija. Recimo Faris iz novoformiranog boj benda je veoma duhovit, devojke su prave šmizle, nikada nam nije dosadno!“ I dodaje: „Na poslednjem snimanju je bilo svega: suza, smeha, neizvesnosti, ali i sjajnih interpretacija. Celoj ekipi posebno je draga pesma koju su kanidati posvetili X Faktoru.“

Povezana vest:  Oliver i Gibonni 27. avgusta u pulskoj Areni

Da podsetimo, od nedelje od 21h na programu tv Prva je još jedna epizoda uzbudljiva faze takmičenja „Kuće sudija“ kada ćemo saznati koji kandidati iz Tončijeve I Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje I bore se za pobedu u emisijama uživo.

Pogledajte freestyle Tončijevih takmičara OVDE!