David Guetta slika

Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Album „I’m With You“ grupe „Red Hot Čili Pepers“ dospeo je na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma „Stay Awake“ repera Egzampla na prvom mestu liste singlova. Na drugom mestu liste albuma je album „Nothing But The Beat“ Dejvida Gete, a na trećem „Ećoes“ Vila Janga, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Adel je na četvrtom mestu sa albumom „21“, dok petu poziciju zauzima Džo Makelderi i album „Classic“.

Povezana vest:  INNA - NOVE POGODNOSTI ZA KUPOVINU KARATA!

„Bombej Bajsikl Klab“ je na šestom mestu sa albumom „A Different Kind Of Fix“. Adel je sedma, sa albumom „19“, a na osmoj poziciji je Lil Vejn i „Tha Carter IV“. Deveta je Doli Parton i album „Better Day“, a deseta Ejmi Vajnhaus i „Back To Black“.

Na drugom mestu liste singlova je „Moves Like Jagger“ benda „Marun Fajv“ u kojoj gostuje Kristina Agilera, treća je numera „Heart Skips A Beat“ Olija Mersa u kojoj gostuje „Rizl Kiks“, dok je na četvrtoj poziciji Ed Širan sa pesmom „You Don’t Need Me, I Don’t Need You“.

Povezana vest:  U četvrtak počinje Summer3p festival

Peta je pesma „Feel So Close“ Kalvina Harisa, a na šestom i sedmom mestu slede numere „Jar of Hearts“ Kristine Peri i „Don’t Go“, koju je Reč 32 snimio sa Džošom Kumrom. Vil Jang je na osmoj poziciji, sa pesmom „Jealousy“. Deveti je bend „Kaver Drajv“ sa pesmom „Lick Ya Down“, a deseti Šon Kingston I numera „Party All Night (Sleep All Day)“.

Povezana vest:  Rijana bi pozirala naga ali za umetnost ne za pare