aleksandra-grupaX FACTOR ADRIA 2015
Aleksandri pomaže makedonska pevačica Kaliopi

Ove nedelje od 21h na programu tv Prva gledaćemo još jednu epizodu uzbudljive faze takmičenja „Kuće sudija“ kada ćemo saznati koji kandidati iz Tončijeve I Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje I bore se za pobedu u emisijama uživo.
Faza „Kuće sudija“ je poznata po tome da sudijama u konačnoj odluci pomažu njihovi specijalni gosti iz sveta muzičke industrije, pa je tako Aleksandra u pomoć pozvala makedonsku pevačicu Kaliopi!

Povezana vest:  Beogradski džez festival obeležiće povratak istinskih legendi

aleksandra kaliopi„Kaliopi je vrhunska pevačica i umetnica čiju karijeru izuzetno poštujem. Naši muzički stilovi se razlikuju, ali sam želela da mi u odabiru kandidata pomogne neko ko je bezkompromisan i ko je svoju karijeru gradio kvalitetnom muzikom i vrhunskim pevanjem. Složile smo se oko svih kandidata, što mi je pomoglo da donesem finalnu odluku!“ – rekla je Aleksandra, dok je njena gošća izjavila da je bilo divno sarađivati sa jedinom damom u žiriju popularnog takmičenja „Bilo je veoma prijatno sarađivati sa Aleksandrom, takmičari su jako kvalitetni I nije bilo lako izabrati najbolje!“
Ko je imao najveću tremu u kategoriji momaka, ko se radovao, a ko bio razočaran konačnom Aleksanrinom odlukom, kao I koja tri takmičara nastavljaju borbu u emisijama uživo saznaćemo u nedelju od 21h na Prvoj.

Povezana vest:  Dodeljene BRIT nagrade: blistali Tom Walker, Calvin Harris i grupa 1975!