CRT in Novi Sad foto 1Veliko finale Converse Rubber Tracks projekta 22. maja u Božidarcu, nastupaju Škrtice, Deca loših muzičara i gosti

Pobednici Converse Rubber Tracks takmičenja su bendovi – Këpurdhat, Cloud town, June, Vizija, Raskid 13, Sajzerbiterlemon i Violeta. Osvojili su regionalnu publiku i stručni žiri, a svih sedam žanrovski različitih bendova trenutno vredno radi na svojoj muzici u novosadskom Studiju M u društvu producenata iz zemlje i specijalnih gostiju iz Converse Rubber Tracks studija iz Bruklina.

Converse Rubber Tracks Live održaće se 22. maja u Božidarcu sa početkom u 20h. Tom prilikom nastupiće Škrtice, Deca loših muzičara i dva benda koja su učestvovala na Converse Rubber Tracks takmičenju.

Povezana vest:  Deset najboljih albuma po izboru Vatikana

Za „ekspresivni rok“ na Converse Rubber Tracks Live-u pobrinuće se sastav Škrtice, koji su pre godinu dana ad hok osnovali muzičari nekoliko kultnih beogradskih bendova. Pored Zorana Kostića Caneta (Partibrejkers), u Škrticama su Kole (Veliki prezir), Boris (Jarboli) i Danilo i Boško (Straight Mickey and the Boyz). U Božidarcu publika će konačno biti u prilici da uživa u novom zvuku koji je mešavima psihodelije, hard roka, bluza i eksperimentalne muzike. Škrtice uvek ističu da ostaju verne i svojim matičnim bendovima.

Povezana vest:  Veliki prezir i Repetitor u Majdanpeku

Deca loših muzičara (DLM) na čelu sa novim pevačem Nenadom Petrovićem nastupiće pored Škrtica u Božidarcu 22. maja. Popularni beogradski fank-rok bend, posle četiri studijska albuma i više od 20 godina postojanja izuzetno je koncertno aktivan. Novi pevač je doneo drugačiju energiju, na koju publika odlično reaguje.

Ljubitelji rokenrol zvuka mogu da uđu besplatno na Converse Rubber Tracks Live ukoliko obezbede na vreme svoje propusnice – narukvice u Converse Shopovima (Knez Mihailova ulica 26, Ušće Shopping Center i Bulevar Kralja Aleksandra 72-74) u sredu i četvrtak, 20. i 21. maja. Jedna narukvica važi za jednu osobu i jedna osoba može preuzeti maksimalno dve. Broj narukvica je ograničen!

Povezana vest:  NOVI SINGL SASTAVA E-PLAY PREMIJERNO U JELEN TOP 10