Garaza5---foto-Slavko-TimotijevicStiže „ROCK MAŠINA – ANTOLOGIJA 1980-1983“

Posle izvanrednog prijema ograničenog izdanja „Antologija 1972-1976“ kultne grupe Pop Mašina, Multimedia Music najavljuje reprezentativno izdanje jednog od najboljih bendova osamdesetih godina sa ovih prostora „ROCK MAŠINA – ANTOLOGIJA 1980-1983“.
Na dva diska se nalaze sve snimljene verzije svih numera ove grupe, uključujući i pesme koje nikada nisu bile objavljene, pa čak ni javno emitovane. Koristeći sačuvane višekanalne studijske trake, u najsavremenijoj tehnologiji visoke rezolucije su nedavno remiksovane i remasterizovane sve numere, koje su snimljene 1982. i 1983. godine u studiju MS u Beogradu. Pored toga, sve što se nalazilo na originalnim izdanjima Rok Mašine iz osamdesetih godina je remasterizovano uz korišćenje originalnih master traka. Kompletnu produkciju „Antologije 1980-1983“ uradio je vođa grupe Robert Nemeček, koji je bio snimatelj i producent svih originalnih izdanja, kao i neizdatih snimaka. Uz pomoć na remiksu Jana Nemečeka, svaka pesma zvuči kao da je sada snimana u nekom od najsavremenijih studija, i u njima dolazi do izražaja nadahnuto muziciranje braće Zorana i Džindžera Božinovića, koje je do danas neprevaziđeno na ovim prostorima i predstavlja najviši instrumentalni domet i u svetskim okvirima.
„Antologija 1980-1983“ je dizajnirana kao mini boks-set, uz prateću knjižicu od 48 strana u kojoj se nalaze detalji o svakom od snimaka, kao i delovi napisa iz tadašnje štampe, sve uz obilje neobjavljenih fotografija.
Ovo izdanje će biti dostupno u prodajnoj mreži širom sveta, kao i preko svih najvećih internet servisa za digitalnu distribuciju.

Povezana vest:  POZIVAJU SE SVI KLABERI, SJAJNI MIKE STEVA OVOG PETKA U KLUBU "DOT"