9 control odluka 7X FACTOR ADRIA 2015

Nakon napete epizode „Kuće sudija“ bend „9Contorl“ poručuje: Pravi muškarci se ne stide da pokažu emocije!

U poslednjoj epizodi “Kuće sudija“, Tonči je odabrao tri grupe koje ćemo od nedelje gledati u emisijama uživo na Prvoj, a jedna od njih je muški bend “9Contol“.

Grupu su najpre činila tri momka, a na Tončijevu inicijativu im se u “Bootcampu“ priključio Faris Pinjo, kandidat koji je najpre ispao. Oni su dali sve od sebe da se u “Kući sudija“ predstave u što boljem svetlu pre svega zbog Farisa koji nipošto nije želeo ponovo da ispadne. Inače, za ovog momka ostali članovi benda kažu da je hodajuća harizma i da uvek podiže atmosferu na probama i snimanjima.

Povezana vest:  Taking The Stage vikend

Pred svojim mentorom Tončijem i njegovim gostom Petrom Grašom su se predstavili pesmom “To the Moon and back“ koju u originalu izvodi “Savage Garden“.

Posebno je bilo interesantno kada je Tonči odlučio da testira momke i rekao da jedan od njih stvara disbalans u grupi i da sami odluče ko je to. Međutim, momci su se do kraja držali zajedno i to ih je odvelo u narednu fazu takmičenja – uživo emisije!

Povezana vest:  Ambiciozni planovi Selene Gomez

Bane, jedan od članova benda, je čak i zaplakao od sreće, a svi poručuju da se pravi muškarci ne stide da pokažu emocije.

Prvi koji je imao priliku da pozove mamu i podeli sa njom radosnu vest je Laza, a njegovog mlađeg brata baš i nije interesovao njihov prolazak, koliko to kada će se bata vratiti kući da mu instalira igricu, dok je Dušan je kao party manijak odmah otišao u grad da proslavi prolazak.

Povezana vest:  Blok aut se vraća na mesto zločina

Ova četiri momka kažu da je “Kuća sudija“ iskustvo koje se pamti, a u nastavku takmičenja žele da pokažu kako četiri različite osobe mogu da čine savršenu celinu i poručuju gledaocima da će se igrati muzikom i biti još luđi.