By the sea 2

Film By the Sea u bioskopima krajem jeseni

Film „By the Sea“, oskarovke Anđeline Džoli Pit u naše bioskope stiže krajem jeseni, najavila je danas distributerska kuća Taramount film.
Universal Pictures je saopštio da će bioskopska distribucija ovog filma krenuti 13. novembra 2015. u Americi.
Anđelina Džoli Pit je napisala scenario, režira, producira i glumi u ovoj drami zajedno s Bredom Pitom i internacionalnom ekipom glumaca koju predvodi Melani Loran, Nil Arestrup, Melvil Pupo i Ričard Borindžer.
„By the Sea” prati američkog pisca Rolanda (Pit) i njegovu ženu Vanesu (Džoli Pit), koji dolaze u mirno i idilično odmaralište na moru u Francuskoj 1970-ih. Njihov brak je očigledno u krizi.
Dok budu provodili vreme s drugim putnicima, uključujući i mladi bračni par Leu i Fransoa i lokalce iz tog sela, Mišela i Patris, ovaj par će početi da prihvata nerešene probleme u svom životu.
Po stilu i odnosu prema temama ljudskog iskustva, „By the Sea? je inspirisan evropskim filmom i pozorištem ’60-ih i ’70-ih godina.
-Ovo je priča o vezi koja je poremećena gubitkom, čvrstini ljubavi i stazi koja vodi do oporavka i prihvatanja – kaže Anđelina Džoli Pit i dodaje da joj je bila privilegija da istraži ove univerzalne ljudske priče s tako velikodušnom i talentovanom ekipom.

Povezana vest:  Dejmonovi problemi s ulogom u Čoveku zvanom hrabrost