lalatovic ljut

Lalatović: Tri pobede do kraja, drugo mesto je realnost

Trener Crvene zvezde Nenad lalatović rekao je danas da ekipa mora da zaboravi poraz od Čukaričkog i sa tri pobede do kraja šampionata zadrži drugo mesto.
-U sutrašnji meč sa Radničkim iz Kragujevca ulazimo posle naporne nedelje i poraza na Banovom brdu. Trebalo bi da ga zaboravimo što pre i okrenemo se utakmicama koje slede i sa tri pobede završimo sezonu kako bismo ostali drugi. To je naša realnost – izjavio je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.
On je dodao da će pored povređenog Luke Jovića meč sa Kragujevčanima propustiti i Miloš Bosančić, zbog povišene temperature.
-Radnički je ekipa koja je ispala iz Superlige i te unapred dobijene utakmice često su najteže. Oni nemaju šta da izgube, dolaze da se nadigravaju. MIslim da zaslužuju bolji plasman na tabeli i želim im brzi povratak u elitno društvo jer je Kragujevac grad fudbala i igrao sam tamo – istakao je Lalatović.
Mladi Zvezdin prvotimac Mihailo Ristić otkrio je da će i on, poput Luke Jovića, propustiti Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu jer mora na operaciju krajnika.
-Očekujem tešku utakmicu, moramo da se podignemo posle poraza na Banovom brdu – poručio je Ristić.
Utakmica 28. kola Superlige između Crvene zvezde i Napretka igra se sutra od 18 sati.

Povezana vest:  Di Marija želi da ostane u Junajtedu