trkulja arena 15052015 001Balkanopolis i prijatelji oduševili publiku u Areni

Slobodan Trkulja i Balkanopolis uz pomoć fado dive Marize, Olete Adams, Majse Kare i Babu Mala održali su večeras spektakularni humanitarni koncert koji je oduševio publiku u beogradskoj Kombank Areni.
Koncert je počeo umerama “Nebo“, “Voda“, “Anđeo“, da bi se pritom na sceni pridružila mlada libanska pevačica Majsa Kara, koja je otpevala svoje pesme, a zatim se priključila Trkulji i otpevala na srpskom “Svadbarsku“, što je pubilka podržala glasnim aplauzom.
Potom se na sceni priključila soul pevačica Oleta Adams koja je otpevala svoju poznatu pesmu “Get here“ na klaviru i još par numera uz pratnju Trkulje na saksofonu.
Vrhunac večeri bio je kada se na sceni pojavila fado diva Mariza koja pevala neke od poznatih pesama iz svoje karijere “O Gente Da Minha Terra“, „Rosa Branca“, a jednu od najpoznatijih numera “Meu fado,meu“ otpevala je zajedno sa Slobodanom Trkuljom.
“Sve se ovo desilo zahvaljujući Slobodanu. Nikad nisam srela čoveka koji se sa toliko srca uložio u neki koncert, njegovo srce je veće čak i od njegove kose“, našalila se Mariza.
Pravi spektakl se desio kada se Mariza spustila među publiku pevajući za šta je dobila ovacije. Publika ju je ispratila sa scene uz gromoglasni aplauz i ustajanje sa mesta.
Na kraju koncerta se pridružio najpozatiji senegalski pevač Babe Mala, koji je svojom muzikom još vise oraspoložio publiku koja je tokom koncerta bila u stalnoj interakciji sa muzičarima.
Svi prihodi od prodaje ulaznica odlaze na račun vladine Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja.

Povezana vest:  U mnogim zemljama od 1. jula koncerti na otvorenom

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES