Mons SelmerlevEvrovizijski favorit stiže u „X FAKTOR ADRIA“, Mons Selmerlev  pozdravio gledaoce na srpskom jeziku!

U nedelju , 17. maja, od 21h gledaćemo prvu UŽIVO emisiju najvećeg muzičkog takmičenja u regionu „X FAKTOR ADRIA“ kada kreće neizvesna borba za  titulu nove muzičke senzacije!  Pored raspoloženog, ali zahtevnog žirija, odličnih finalista, u prvoj uživo emisiji uživaćemo I u specijalnom muzičkom gostu! Kako saznajemo, producenti „X Faktora“ rešili su da ovu fazu takmičenja počnu u velikom stilu, te su u goste pozvali najvećeg favorita za pobedu na predstojećoj Evroviziji u Beču! Mons Selmerlev, švedski predstavnik na Evroviziji i glavni favorit za pobedu u Beograd stiže samo zbog pomenutog gostovanja kada će specijano izvesti numeru “Heroes“ kojom i predstavlja svoju zemlju na ovom prestižnom takmičenju.

Povezana vest:  Shawn Mendes objavio treći studijski album!

Iako u Beogradu ostaje samo jedan dan, budući da žuri u Beč gde uveliko teku pripreme za 60. Evroviziju, Selmerlev kaže da je srećan što dolazi u Beograd: “Jako mi je drago što sam pozvan jer je ovo jedinstvena prilika da se sretnem sa vašom publikom i predstavim im svoju pesmu, a posebno mi je zadovoljstvo što ću to učiniti u “X Faktoru“, svetski poznatom formatu.Verujem da će se vašim gledaocima dopasti moj nastup!“ – naglasio je Mons.

Povezana vest:  Najpopularnija svetska hip-hop grupa Migos na EXIT pravo sa vrha američke top liste!

Inače, ovaj mladi Šveđanin godinama intrigira javnost svojim privatnim životom, a dve veze o kojima se najviše pisalo bile su sa švedskom manekenkom i pevačicom Marie Serneholt, kao i sa devojkom bosanskog porekla Azrom Osmančević pa ne čudi što je ovaj talentovani mladić gledaocima X Faktora posalo video poruku na srpskom jeziku. „Mons iz Švedske ovde, pozrav svim gledaocima, vidimo se uskoro!“ – rekao je u video poruci.

Povezana vest:  Pevač Psihomodo popa izlaže svoje Mazarije

Pogledajte video OVDE!