tonci infinitasX FACTOR ADRIA 2015
Mentor Tonči Huljić, posle ispadanja njegove grupe „Infinitas“:  Nisam imao srca da glasam protiv svojih kandidata!
 
Prva uživo emisija regionalnog takmičenja „X Faktor Adria“  koja je sinoć emitovana na Prvoj televiziji ispunila je očekivanja publike, ali I zahtevnih mentora koji su imali težak zadatak da eliminišu prvog finalistu I uskrate mu mogućnost da se bori za titulu najboljeg! Nakon uzbudljive emisije u kojoj smo videli pevačko-scenski spektakl finalista i specijalnog gosta, švedskog predstavnika na Eurosongu Monsa Selmerleva, najmanje glasova publike dobili su bendovi: „Infinitas“ i atraktivne „Anđeline“!
Glasanje je bilo napeto, Massimo je glas dao šarmantim devojkama iz grupe „Anđeline“, Aleksandra je glasala u korist porodičnog benda „Infinitas“, a Željko je, nakon što je Tonči odbio da glasa protiv svojih finalista, presudio: „Moje mišljenje je da je „Infinitas“ bio bolji u pesmi spasa, ali mislim da je za ovaj šou bolje da ostanu „Anđeline“, zato glasam za njih!“. Odluku da baš „Infinitas“ napusti takmičenje svi finalisti su emotivno doživeli, a nakon što su se svetla u studiju ugasila poznati muzički producent i mentor Tonči je izjavio:
-Žao mi je kad bilo ko ispadne i voleo bih da što više takmičara bude u finalu. Bend “Infinitas“ je sjajan i lepo je što neguju porodični duh, ali je neko nažalost morao da ispadne. Nisam mogao da glasam ni protiv koga, jer su u pitanju moji takmičari. Zaista mi je bilo teško. Anđeline je trema paralisala i mislim da će kako šou bude odmicao biti sve bolje!.
Potom se osvrnuo na celokupno takmičenje koje će iz emisiju u emisiju biti sve napetije i naglasio: -Mojim grupama je svakako teže da se bore u ovom takmičenju nego kandidatima koji nastupaju pojedinačno!
Povezana vest:  Dejan Gvozden ima novi singl " Lebdimo"