BojanaStamenov1

Bojana Stamenov: Ulaskom u finale nestala nervoza

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov istakla je danas da u finale ovog takmičenja ulazi opuštenija nego što je bila u polufinalu.
Ona je, gostujući u jutarnjem programu austrijske televizije ?Puls 4?, rekla joj je trebalo vremena da realizuje ulazak u finale.
-Jutro posle polufinala sam tek mirno shvatila sve što se dogodilo i presrećna sam ulaskom u finale. Sada možemo opuštenije da uđemo u dalje takmičenje – naglasila je Stamenov.
Ona je rekla da je pre početka polufinala bila nervozna jer nije znala kako će proći ovaj deo takmičenja i kako će biti prihvaćena njena pesma.
Govoreći o sebi kazala je da čitav život peva i da joj je njena majka kazala da je prvo počela da peva, a tek onda da priča.
-Možda nisam Maraja Keri, ali obožavam da pevam. Posle škole, pošto sam učila da sviram klasičnu gitaru, i nisam nikada volela sama da budem na bini, već uvek sa grupom prijatelja. Tako sam spoznala da znam da pevam i sada pevam – rekla je ona.
Upitana za verziju evrovizijske pesme u kojoj jodluje Stamenov je zamoljena da je izvede uživo.
Ona je kazala da je jodlovanje čula u filmu “Treći čovek” i da su to jodlovanje iskoristili za izradu ove verzije pesme.
Nastup u jutarnjem programu veoma gledane ?Puls 4? televizije još jednom je pokazao da je Stamenov favorit austrijskih medija, koji su joj već uoči takmičenja posvetili veliku pažnju uz ocene da je tajni favorit.
Stamenov je posebno pohvaljena za svoje glasovne mogućnosti, a mediji je porede sa pevačićom Adel.

Povezana vest:  Nick Jonas predstavio album „Spaceman“ i iznenadio Deluxe izdanjem