stonsi turneja

Stonsi priredili nastup iznenađenja u Los Anđelesu

Članovi Rolingstonsa priredili su sinoć nastup iznenađenja u malom Fonda Teatru u Los Anđelesu, kao „zagrevanje“ za najavljenu „Zip Code“ turneju u okviru koje će obići 15 severnoameričkih gradova.
Bend je u sredu ujutru najavio da će tokom večeri održati „klupski šou“ kao uvertiru turneje koja počinje u nedelju u San Dijegu.
Karte za koncert iznenađenja u dvorani koja može da primi najviše 1.300 ljudi planule su istog časa, a jedan od fanova Stonsa koji je ostao ispred pozorišta bio je spreman da plati 4.000 dolara za ulaznicu viška.
Koncert je trajao sat i po, a legendarni rokeri su izveli celokupni album „Sticky Fingers“, gotovo sa istim entuzijazmom kao i 1971. kada je ploča izdata.
-Ovo je naš prvi nastup na turneji. Večeras ćemo izvesti nešto što nikada ranije nismo uradili… Izvešćemo ceo ‘Sticky Fingers’ – najavio je na početku koncerta vidno raspoložen Mik Džeger.
Iako je zagazio u osmu deceniju, frontment Stonsa je na sceni pokazao energiju dostojnu mladića: skakao je i plesao, ističući po običaju svoje kočoperno poprsje i sve vreme pozivajući publiku da mu se pridruži.
Kit Ričards je, takođe, bio u svom najboljem izdanju. Vremešni gitarista Stonsa je bio sve vreme nasmejan, kao i Roni Vud i Čarli Vots, prenose mediji.
U pojedinim trenucima na sceni je bilo čak 11 muzičara, a publika je najviše uživala u pesmama kao što su „Wild Horses“, „Start Me Up“, „When the Whip Comes Down“ i „All Down the Line“.
Bend je iskoristio priliku i da oda počast nedavno preminulom kralju bluza B.B. Kingu.
-Bio je jedan od naših omiljenih gitarista. Divan čovek koji je svirao sa nama u nekoliko prilika – rekao je Džeger.
Stonsi su izveli i obradu „Rock Me Baby“, a koncert su završili pesmom Otisa Redinga „Can’t Turn You Loose“.
-Iduće godine ćemo se vratiti i izvesti ceo ‘Satanic Majesties’ – poručio je na kraju Džeger oprostivši se od publike.

Povezana vest:  Hoće li Kendall Jenner slomiti srce Harryju Stylesu?

PHOTO: Kevin Mazur/Getty Images Entertainment