OTP banerOTPali u najluđu letnju avanturu

Želiš da OTPališ u najluđu letnju avanturu? Pri tom voliš da pevaš i plešeš i ne plašiš se to da podeliš sa drugima? Ovo je prava prilika da uletiš u jednu od tvojih omiljenih akcija koje ti mogu doneti vredne ulaznice za jubilarni 15. EXIT festival, ali i za njegovo morsko izdanje, aktuelnog nosioca titule Najboljeg evropskog festivala srednje veličine SEA DANCE FESTIVAL. Sve što treba da uradiš je da pronađeš raspevani i razigrani OTP i EXIT par ili pošalješ svoj lični raspevani ili razigrani snimak.

OTPevaj
Ponekad dohvatiš četku, dezodorans, olovku, pevaš u kupatilu, sobi, na ulici i već se polako pripremaš za velike muzičke hitove na EXITu. Sada imaš priliku da svoju kreativnost pokažeš i drugima i osvojiš vredne nagrade.

1. Započni svoje učešće uz zanimljive promotere Exita i OTP banke, zabavi se, OTPevaj svoju omiljenu pesmu ili hit koji željno iščekuješ na Exit Avanturi ili snimi sebe kako pevaš na ulici, pijaci, u tržnom centru, u liftu, u hali, na tavanu, na najzabavnijem mestu koje možeš da smisliš
2. Okači snimak na na svoj Facebook profil, obraćajući pažnju da je post podešen na „public“
3. U statusu tog posta stavi tag #OTPevaj i tako automatski učestvuješ u takmičenju za komplet ulaznica za EXIT Avanturu
4. Post je potrebno da šeruješ na OTPevaj Karaoke Stage stranici na Facebooku.

Povezana vest:  Stefanovski i Atomci ovog leta na Novom Beogradu

Ali ovde nije kraj našoj zabavi! Takmičenje za druge vredne nagrade se nastavlja i to na samom EXIT festivalu na OTPevaj Karaoke bini gde nas očekuje potpuno lud provod!

OTPleši

Jedva čekaš da čuješ svoje omiljene pesme i đuskaš kao nikada do sada na EXITu i Sea Danceu! Pripremaš udobnu obuću, prikupljaš energiju za predstojeće festivale, ali uz prave pripreme, možeš da učestvuješ u konkursu OTPleši, pobediš i dođeš do svoje ulaznice.

Povezana vest:  Definitivan kraj, Miley i Liam više nisu par!

1. U gradu prepoznaj uvek raspoloženu ekipu promotera EXIT festivala, OTP banke i neprikosnovenog učitelja plesa, Čomu. OTPleši sa njima uz jedan od ovogodišnjih hitova EXIT Avanture ili neku od numera iz bogatog programskog repertoara OTP Latino stejdža i obezbedi šansu da osvojiš komplet ulaznica za EXIT Avanturu. Ako ih pak ne sretneš na ulicama svog grada, snimi sebe kako plešeš u sobi, u velikim i malim prostorima, otvorenim ili zatvorenim, zarazi i druge svojim neverovatnim koracima i pokretima
2. Okači snimak na svoj Facebook profil, obraćajući pažnju da je post podešen na „public“
3. U statusu tog posta stavi tag #OTPlesi i tako automatski učestvuješ u takmičenju za komplet ulaznica za EXIT Avanturu
4. Post je potrebno da šeruješ na OTPevaj Karaoke Stage stranici na Facebooku.

Povezana vest:  Britni Spirs postaje sudija u X Faktoru za 15 miliona dolara

I to je tek zagrevanje… Posle svoje plesno umeće možeš da pokažeš na uvek razigranoj i jednoj od najpopularnijih bina, OTPleši Latino bini i osvojiš vredne nagrade! Do tada delimo ljubav uz dobre vibracije egzotičnih ritmova uz Čomu, prvog čoveka Latino bine, koji će nas vikendom dobro zagrejati za lud provod na predstojećim festivalima, u okviru prelepog EXIT promo prostora u centru Novog Sada.

Sve ovo uradi od 25. maja do 26. juna i pazi da ne zakasniš! EXIT i OTP žiri nagradiće najkreativnije do 1. jula.

Komplet ulaznica za EXIT Avanturu dobijaju najbolji učesnici u obe kategorije. I, verovali ili ne, to i dalje nije sve! Na samom festivalu očekuje vas još takmičenja i još nagrada! Pridruži nam se i OTPalimo zajedno u najluđu letnju avanturu!