Robi Vilijams u uzivo programu X FaktoraRobi Vilijams pozvao publiku na Ušće u direktnom prenosu X Factora!

Svetska muzička ikona Robi Vilijams, pozvao je publiku širom Srbije i regiona na koncertni spektakl decenije, 17. juna na Ušću! Harizmatični pevač obratio se putem video poruke u direktnom prenosu regionalnog X Factora i rekao voditeljima i publici da mora nešto važno da im saopšti.

U toku emisije Antonija je primetila da se na led ekranima nešto dešava, te je zbunjeno upitala Aleksandra da li on zna šta o čemu se radi. „Nije u pitanju tehnička greška, već specijalno iznenađenje o kojem smo pričali sinoć!“ – rekao je šarmantni voditelj, a onda se putem video poruke oglasio Robi Vilijams što je izazvalo opšte oduševljenje publike i žirija!

Povezana vest:  Izraelac Guy Mintus i Eyot na zatvaranju Pančevačkog džez festivala

Pogledajte šta je Robi poručio svim gledaocima X Faktora!

Popularni pevač je izjavio da se raduje svom prvom nastupu u Beogradu, kao i da je veoma uzbuđen u duhu naslova koncerta na Ušću – Get EX(c)ITed!

Nakon emisije, finalisti su bili pod utiskom s obzirom da je takmičenje napustila Danijela Večerinović, ali ovoga puta nije bilo mnogo suza u backstage-u, budući da će i Danijela, ali i svi ostali finalisti nastupiti na Ušću kao deo zagrevanja pred nastup svetske muzičke ikone Robija Vilijamsa: talentovani mladići i devojke će u pratnji eXit Factor benda, koji će nastupiti kao predgrupa Vilijamsu pred deseetinama hiljada posetilaca na Ušću, uživo izvesti najveće hitove ovogodišnjih zvezda Exit Avanture.

Povezana vest:  Miley definitivno ide dalje, Liamovu odeću dala u u dobrotvorne svrhe

Ulaznice za koncert decenije u Beogradu, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit pred apsolutnom rasprodajom i košta 8.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

Povezana vest:  Razilaze se članovi grupe Blek Ajd Piz?!

Pogledajte kako finalisti X Faktora pevaju pesmu Robija Vilijamsa OVDE!