ilija antonioX FACTOR ADRIA 2015

Ilija i Antonio:  Ovo je najgore što je moglo da nam se desi!

Popularni šou X Faktor Adria je očigledno spojio ceo region, a pored ljubavi u ovom pevačkom takmičenju rodila su se i prava prijateljstva! Dva najbolja drugara  Antonio iz Opatije  i šesnaestogodišnji Ilija iz Beograda, neočekivano su se sinoć našli u pesmi spasa, te je samo jedan od njih dvojice mogao da prođe u dalji tok takmičenja! Antoniju je posebno teško palo što se bori za opstanak u takmičenju protiv najboljeg druga, pa nije mogao da sakrije suze dok je Ilija pevao.

Povezana vest:  Predstavljen prvi tablet klavir na svetu

Kada je i je Antonio nastupio, njihova mentorka Akesandra Kovač nije želela da glasa protiv bilo koga od njih dvojice. Međutim, Tonči i Massimo su dali glas Antoniju, dok je Željko bio uz Iliju.  Jedina dama u žiriju je na kraju odluku ostavila publici koja je kući poslala Iliju Mihailovića.

Dvojici najboljih drugara je teže od ispadanja palo to što su se zajedno našli u pesmi spasa. Antonio nam je kroz suze rekao da je pričao sa Ilijom pre lajva o toj mogućnosti i da su obojica zaključila da je to najgore što bi moglo da im se desi! Nakon ispadanja Ilija je tešio svog drugara, iako ni njemu nije bilo svejedno zbog novonastale situacije.

Povezana vest:  Snimka MTV filmskih nagrada preko vikenda

-Uh… sve ovo je veoma emotivno….Ali, jako sam zadovoljan što sam stigao dovde i ovo je veliki uspeh s obzirom da muzika koju ja izvodim nije dovoljno poštovana na našim prostorima. Najteže mi pada to što neću biti u finalu jer je gost moj idol Džejms Artur, mislim da to neću prežaliti. Najdraže mi je što sam stekao prijatelje za ceo život, a to su Antonio, Magdalena, Iva i Milan. Antonio je veliki car I drago mi je da je prošao dalje, iz sveg srca navijam za njega! ‘ – rekao je talentovani šesnaestogodišnjak koji je, nažalost, sinoć napustio popularno takmičenje.

Povezana vest:  Nišlije dođite na 5 do 100!