UMEK PRESS PHOTO CMYK 1ULAZNICE ZA UMEKOV NASTUP U BELEXPOCENTRU PO PROMO CENI DO 1. JULA

Jedan od najagažovanijih techno DJ-eva dašnjice i čovek koji je uradio mnogo za globalnu techno scenu, Umek, stiže u Beograd 7. novembra kada će nastupiti u Belexpocentru! Prvi kontigent promo ulaznica već je pušten u prodaju na svim prodajnim mestima Gigstixa, a po ceni od 800 dinara karte će se prodavati sve do 1. jula.
Umekov značaj za elektronsku muziku je neosporan. Na našim prostorima, Umek je dobro poznat kao slovenački producent i DJ koji postavlja trendove i prisutan je na sceni gotovo već dve decenije. Ovaj mag tehno zvuka neumoran je u svojoj produkciji, a sa preko stotinu angažmana godišnje, Umek je verovatno jedan od najzauzetijih techno DJeva današnjice.
Umek ne samo da izdaje za jedne od najpoznatijh lejblova na svetu, već je dosta uključen i u rad svog imprinta 1605, koji većinom podržava mlade i talentovane artiste i pomaže im da se domognu globalne DJ scene.
Prvi kontigent promo ulaznica od 800 dinara možete obezbediti do 1. jula na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online na www.gigstix.com.

Povezana vest:  Par dana do žestokog metal koncerta