slavko kalezicSlavko Kalezić u X Faktoru predstavlja novu pesmu, a nastup posvećuje Isidori Bjelici: Nastup će biti revolucionaran!

„Pošto je tema polufinala „Pesma sa posvetom“ srdačno ističem da svoj nastup posvećujem istinskim borcima za prave životne vrednosti a ovog puta je to predivna Isidora Bjelica koja po drugi put pobeđuje kancer!“ – kaže Kalezić.

U polufinalnoj večeri regionalnog pevačkog takmičenja koja je na programu u nedelju od 21h na Prvoj očekuju nas brojna iznenađenja, a pored ostalih izvođača nastupiće i talentovani glumac I pevač Slavko Kalezić koji se prošle godine okušao I kao voditelji ovog poznatog tv formata.

Povezana vest:  Sezona treninga počinje sa Dua Lipom

„Predivna je činjenica da ću nastupiti u polufinalu X Factor Adria i predstaviti svoj single „Feel the Love“, za koji je muziku i aranžman radio Marko Drežnjak, a ja sam pisao tekst. Nastup će biti umetnički revolucionaran i, slobodno mogu reći, da ću udariti nove temelje kada je pop kultura u pitanju, a sve s pozorišnog čina i aspekta! Sastoji iz tri celine, svaka ima priču za sebe a zajedno čine neraskidivu vezu! Drago mi je da će milionska publika imati prilike da uživa u glumačko-vokalno-plesnim spektaklu na kojem predano radim nedeljama unazad! Jedva čekam nedelju!“ – ističe Kalezić I dodaje „Nastup u polufinalu X Faktora posvećujem velikom piscu I svojoj dragoj prijateljici Isidori Bjelici i ovim putem joj ulivam još snage, volje i inspiracije jer znam koliko takve stvari znače! Svim srcem sam uz nju!“ – ističe Slavko.

Povezana vest:  EUROSONG, Kopija Milana Stankovića u Aziji!