x factro slobodn vremePogledajte kako takmičari X Faktora provode svoje slobodno vreme!

Takmičari „X Faktora“ nemaju mnogo slobodnog vremena budući da su u toku pripreme za sutrašnje polufinale, a potom I spektakularno finale koje nas očekuje 21. Juna u Kombank Areni, ali sudeći po fotografijama, ipak uspevaju da pauze od napornih probi provode na kvalitetan način.

Minjenike ženskog dela publike bend 9Contorl I šarmantnu Magdalenu, kao I Jelenu Đurić koja je, nažalost, napustila popularno takmičenje zatekli smo u jednom prestoničkom bioskopu, na premijeri filma „Svet iz doba jure“ Stivena Spilberga. „Obožavamo kvalitetne avanturističke filmove, pa smo odlučili da veče provedemo u bioskopu. Pridružila nam se I naša drugarica Jelena koja nam nedostaje od kako je napustila šou, pa je izlazak u bioskop bila odlična prilika I da se malo ispričamo.“ – kaže Dušan Šarenac iz benda 9Contorl.

Povezana vest:  Finalisti X Faktor" pravoslavnu Novu godinu dočekaće u Novom Sadu!

Magdalena je takođe ljubitelj dobrih filmova, a kako saznajemo, u slobodno vreme kod kuće najviše uživa u ljubavnim filmovima. „Obožavam da gledam I ljubavne filmove uz koje često plačem. Kada sam kod kuce obavezno jednom nedeljno pripredim sebi prijatno filmsko veče.“ – kaže raspoložena Magi koja nam u polufinalnoj večeri priprema I jedno iznenađenje.

Tema polufinala „Pesma sa posvetom“ inspirisala me da sutrašnji nastup posvetim svojoj najboljoj drugarici Mariji koja sutra puni 18 godina. Nažalost nisam u mogućnosti da sa njom proslavim taj divan dan, te joj zato posvećujem nastup I ovim putem joj želim srećan rođendan!“ – naglašava Magdalena.

Povezana vest:  Stari Gunsi se okupljaju sledeće godine?

Podsetimo, polufinalno veče X Faktora na programu je sutra uveče od 21h na Prvoj.