odbojka sedeca seniori akcija„Odbojka spojila“ reprezentativce Srbije i Klub sedeće odbojke Smeč iz Beograda u Knez Mihailovoj

Projekat „Odbojka spaja“ Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, nastavljen je danas u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, gde su reprezentativci Srbije, predvođeni Nikolom Grbićem, prvim trenerom, učestvovali u manifestaciji „Beograd – dan sporta osoba sa invaliditetom“ u organizaciji Sportskog saveza invalida Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i uz pomoć Sportskog saveza Srbije. Reprezentativci su učesnicima odbojkaškog turnira podelili poklone: majice, lopte i karte za drugu utakmicu protiv Brazila, koja će se odigrati u nedelju, 14. juna u 20,00 časova u beogradskoj dvorani „Pionir“.
Manifestaciji su prisustvovali Konstaninos Dimaras iz Grčke, urednik u Pres službi FIVB, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.
Reprezentativci su odigrali i revijalnu utakmicu sa članovima Kluba sedeće odbojke Smeč iz Beograda, koji će biti gosti reprezentacije na sutrašnjoj utakmici protiv Brazila.

Povezana vest:  JUNIORI, BALKANSKO PRVENSTVO 2010, Na startu protiv Crne Gore