lexington kzn tcstadionLexington bend: Zagrevanje pred koncert na Stadionu

 

U susret prvom solističkom koncertu u Beogradu koji će održati u subotu 20. juna od 21 čas, popularni momci obišli su teren FK Voždovac, koji se nalazi na krovu Stadion Shopping Centra, i iskoristili priliku da zaigraju fudbal.

Poznata petorka sa nestrpljenjem iščekuje druženje sa svojom brojnom publikom koja je već u velikom broju razgrabila karte za njihov prvi koncert u našoj prestonici.

Povezana vest:  Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a 24. novembra u Beogradu

-Dugo smo se spremali za taj trenutak i jedva čekamo susret sa ljubiteljima naše muzike, iako svi imamo pozitivnu tremu. Kada smo počeli pre jedanaest godina u malom kafiću „Lexington“ koji je primao dvadesetak ljudi, bila je velika gužva. Nadam da će sada biti dvadesetak hiljada ljudi i neka opet bude gužva! U svakom slučaju, potrudićemo se da onima koji dođu to veče ostane u najlepšem sećanju. Dođite da dočekamo leto zajedno – uzbuđeno je rekao frontmen Bojan Vasković okupljenim novinarima, koji je na pitanja ko će sve biti gosti na koncertu odgovarao samo zagonetnim osmehom.

Povezana vest:  SRBIJA PRVA NA EVROSONGU! BRAVO KOVAČEVIĆU!

Tokom druženja sa predstavnicima sedme sile, Lexington bend nije odoleo da zaigra fudbal na terenu, pokazavši da su u odličnoj fizičkoj formi i da su potpuno spremni za sve što ih čeka u subotu 20.juna.

 

PHOTO: Miloš Rafailović/ATAIMAGES