lexington kzn tcstadionLexington rasprodao koncert na Stadionu, puštena nova serija ulaznica

Zbog ogromnog interesovanja za koncert najpopularnijeg benda u Srbiji na krovu Stadion Shopping Centra, danas je u prodaju puštena ograničena, doštampana serija karata.
Zanimljivo je da je prvi solistički koncert Lexington benda u Beogradu, koji će se održati sutra od 21 čas na terenu FK Voždovac, već i pre samog održavanja proglašen za koncert godine. Naime, zbog velikog interesovanja publike, karte su rasprodate u rekordnom roku, zbog čega je u prodaju pušten i novi kontigent ulaznica, o čemu su poznati muzičari obavestili i fanove putem svog Facebook profila. Momci iz benda sa nestrpljenjem iščekuju druženje sa vernom publikom, a svi koji žele da prisustvuju spektaklu u najavi, do Stadion Shopping Centra mogu da dođu i autobuskim linijama: 18, 25, 25 P, 26, 30, kao i mini busevima E8 i E9, koji će sutra saobraćati pojačanim intenzitetom.
Podsećamo vas i da će se u zavisnosti od toga za koji sektor je kupljena karta, razlikovati ulaz i na sam stadion. Do partera i južne tribine ulazi se preko kule 1, u fan pit i na istočnu tribinu kroz kulu 2, a VIP zvanice će biti na zapadnoj tribini na koju se ide preko kule 4.
Vidimo se sutra od 21 h na Stadionu!

Povezana vest:  MISS JUKEBOX snimlia spot za singl “Nikom nije lako” (FOTO, VIDEO)

PHOTO: Miloš Rafailović/ATAIMAGES