aleksandra superfinaleX FACTOR ADRIA 2015
Aleksandra Kovač u superfinalu posvećuje nastup svojim kandidatima!
 
Nedelja (21. Jun) se bliži, a euforija pred superfinale u Kombank Areni sa direktnim prenosom od 21h na Prvoj raste. Za titulu najboljeg bore se: Magdalena Bogić, Iva Ćurić, Bobi Mojsovski, Amel Ćurić, “9 Control“ i “Highway trio“, ali pobednik može biti samo jedan! Ko ima X faktor, odlučiće publika, a pobedniku  sleduje i nagrada od 20.000 evra.
Pored nastupa finalista koji najavljuju sjajno veče, svetske muzičke zvezde Džejmsa Artura i popularne Jelene Rozge, žiri je pripremio nekoliko iznenađenja. Aleksandra Kovač, jedina dama u žiriju, koja je tokom celog takmičenja bila veoma posvećena mentorka, otkrila nam je da će u superfinalu izvesti numeru koju će posvetiti svojim kandidatima:
-Veliko mi je zadovoljstvo da na finalnoj i najuzbudljivijoj večeri nastupim pred celim regionom i to u postavci koju najviše volim – uz pratnju mog hora „Beogradski Glas“. Otpevaću jednu od mojih balada pod nazivom „Da li nekad sanjaš san“ koja nosi poruku ljubavi i mira. Ovu poruku smo moji momci – Bobi, Antonio, Milan, Ilija, David i ja slali kroz celo takmičenje i prijateljstvo i jedinstvo ovih talentovanih i pametnih mladih ljudi je pokazalo celom regionu da je pravi umetnik onaj koji je pre svega dobar čovek! Posvetiću pesmu upravo njima!
Povezana vest:  Počeo sudski proces protiv Madone zbog gej propagande