KONTRA GOST EMISIJE IMPULSKONTRA GOST EMISIJE IMPULS

Zlatan Hajlovac, publici poznatiji kao Kontra, najmlađi je član Fm Jam kolektiva i sa samo 25 godina već je vlasnik najboljeg albuma u BiH u 2014. godini. Rep muzikom se bavi od 2004. godine i do sada je izdao više nezavisnih izdanja u vidu albuma i mikstejpova.

Sve je krenulo kada je kao srednjoškolac snimio prvi spot o rodnom Sarajevu za pesmu „Spomenik našeg vremena“ u kojem govori o detinjstvu na Vilsonovom šetalištu, druženju sa ekipom u mahali, a za gledaoce emisije Impuls Kontra je otkrio koliko se njegov život sada razlikuje od tadašnjeg i da li je i dalje u kontaktu sa prijateljima iz mladosti. U sredu od 21:30 čućete još o saradnji sa Frenkiem, Billainom i ostatkom Fm Jam ekipe, šta je naučio od njih i na čemu im je najviše zahvalan.

Povezana vest:  Grupa Džem ponovo izdaje album Sound Affects

Zlatan je nedavno bio pozvan da se pridruži hip hop legendama, začetnicima ovog muzičkog pravca u regionu, i snimi sa njima pesmu koja će biti deo MTV-jevog dokumentarnog filma. Biti deo ekipe koju čine Marčelo, Gru, Remi, General Woo, Frenkiea, Relja i još par velikana, za Kontru je bila velika čast.

Zašto su Kendrick Lamar i Action Bronson izvođači koje Kontra posebno ceni i na koje se ugleda, kakav vid umetnosti želi da dostigne u svojim pesmama i spotovima, kako vidi hip hop scenu u regionu, i koliko njegova svakodnevnica liči na stil života koji viđamo u videima američkih repera, samo su neka od pitanja na koje ćete odgovore čuti na MTV kanalu u sredu od 21:00 u novom izdanju emisije Impuls.

Povezana vest:  Besplatan koncert benda UĆUTI PAS sutra na Zidiću ispred Doma omladine Beograda

Premijera: sredom u 21:30

Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30