WITCH 1Ovog vikenda u Blue Moonu bendovi Pogrešila roda i Witch 1

 

POGREŠILA RODA – Rock, Hard Rock, Jazz Rock

Petak 24. decembar

 

Bend „Pogrešila roda“ osnovan je početkom 2007. godine u Aranđelovcu. Svoj prvi javni nastup imali su u martu iste godine, a već u aprilu pobeđuju na gradskom takmičenju mladih bendova. Od tada Roda se uglavnom koncentrise na klupske svirke i nastupe na motorijadama širom Srbije, preferirajući hard rock i bendove kao što su Deep Purple, Whitesnake, Toto, ZZ Top…Pored obrada sviraju i autorske pesme.

Povezana vest:  EWOX & TAMARINSKY, LEA DOBRIČIĆ I MIRKO LAZAREVIĆ DONOSE PARTY VIKEND ZA PAMĆENJE!

Početak: 22h

Cena karte: 100 dinara

 

Subota 25. decembar

WITCH 1 – zovu ih najuđim i najbučnijim beogradskim Hard & Heavy Rock bendom. Ne bez razloga. Uz odličan repertoar, ova usvirana ekipa ordinaran koncert spontano i sa lakoćom pretvara u pravi show program!

Uz bubnjarske solaže golim rukama, poput onih Johna Bonhama iz Led Zeppelina, obaranja klavijatura i sviranja istih nogama, i brdo sličnih egzibicija, tu su, u besprekornom sazvučju, i gitara, bas i glas, ali im u sjajnoj atmosferi svakako pomaže i njihova verna publika, pred kojom ovaj fenomenalni prestonički sastav redovno priređuje zestoke svirke! Svirke koje se danima posle prepričavaju. Postavu Witch 1 čine iskusni i zreli muzičari.

Povezana vest:  Robert Glasper deli iskustva sa mladim srpskim muzičarima

Kontroverzni klavijaturista grupe Witch 1 Nebojša Maksimović pijanista je, pedagog i prvi doktor umetnosti na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, a vokal ovog sastava Ivan Đerković – Đera publici je poznat i po svom radu u metal bendu Kraljevski Apartman, sa kojim je snimio jedan album.

RAP PARTY , nedelja 26. decembar

Početak: 22h