Neda_Ukraden_Oaza_photo_by_Nejc_Hotzl

U prepunoj discoteci Planet Tuša Koper promovisan spot “ Nije Ti Dobro – GIRLS NIGHT ”
 
Pop pevačica Neda Ukraden je uz podršku simpatičnog slovenačkog dueta Clea&Kim snimila je novi singl i spot za pesmu “Nije Ti Dobro GIRLS NIGHT ” već na prvo slušanje jasno je stavila do znanja da je na pomolu novi hit.
Nakon uspešnog dueta Tetovaža, singlova “Da Se Nađemo Na Pola Puta” , “Na Balkanu” iz produkcijskog tima Nede Ukraden stigao je još jedan hit. Poznato je, da Neda proteklo vreme uveliko koristi za dovršenje ostalih pesama za CD koji će se ubrzo naći na policama CD shopova.
Pesma  „Nije Ti Dobro Girls Night „prvi je singl kojim Neda kreće u promociju. Ovoga puta pevačica je pomešala glas sa popularnom slovenskom grupom Clea&Kim. Pesma će sigurno osvojiti diskoteke na prostorima ex Yu kao i dijaspore. Spot je snimljen u Ljubljani i Grosuplju (SLO) gde je Neda rado vidjen gost.
Završen je u rekordnom času pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića uz asistenciju Uroša Grcara iz Novog mesta.
Za frizuru Nede Ukradne bio je zadužen Prive studio, a za styling je brinula Suzana Peric. Vladi Kralj je vodila računa o frizurama koje su krasile Cleo&Kim.
Muziku i tekst napisao je Dušan Bačić, aranžman Bojan Dragojević engleski del pesme je uredila Lucienne Lončina.
Ako je suditi po komentarima koji su se pojavili na raznim društvenim mrežama po objavljivanju singla, ovo je pravi hit, izjavio nam je Ilija Jovnović manager dueta Clea&Kim što se tiče gostovanja očekuje nas naporna koncertna sezona za koju smo se dobro pripremili.
FOTO: Nejc Hotzl

 

Povezana vest:  "ELEMENTAL" i "KANĐŽIJA&GOLE ŽENE" 6. maja u Domu omladine