luke sassja

SASSJA I LUKE BLACK PREDSTAVLJAJU NOVE SPOTOVE PREMIJERNO NA MTV KANALU

U ponedeljak 29. juna tačno u 20 časova, gledaoci MTV kanala imaće priliku da premijerno pogledaju nove spotove za mlade regionalne zvezde Sassju, za pesmu „Za raju“, i Luka Blacka za singl „Holding on To Love“.

Nakon zapaženog uspeha s pesmom „Etikete“ koju je snimila u duetu s Mirelom Priselac Remi, Sanela Halilović – SASSJA, snimila je novi spot za svoj drugi singl s aktuelnog albuma „Taktički praktično“.
Za singl „Za raju“, riddim/muziku radio je Koolade, a za ovaj neobičan spot zadužen je Eldar Nurković, jedan od snimatelja emisije MTV Impuls.
U snimanju spota pomogla je i jedna ovčica na koju je postavljena GoPro kamera uz pomoć koje su postignuti „brzi kadrovi“. Važno je napomenuti da prilikom snimanja spota za singl „Za raju“ nije povređena ni jedna životinja.

Povezana vest:  Irish Stew u “pohodu” na ex-YU prostore

Srpski pevač Luke Black spot za svoj drugi singl „Holding On To Love“ snimio je u Zagrebu.

Produkciju spota potpisuje Centralna Jedinica, produkcijska kuća sa sedištem u Zagrebu, specijalizovana za snimanje reklamnih spotova i promotivnih filmova.
Koncept, scenario i režiju spota potpisuje nagrađivani zagrebački reditelj Filip Mojzeš, koji iza sebe ima Grand Prix Akademije dramskih umjetnosti, kao i nagradu za najbolji kratki igrani film ovogodišnjeg Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma (BFDKF).

Povezana vest:  Dead Can Dance se vraća u Beograd na proleće 2022. godine!

Kako i sam Luke Black potvrđuje, Mojzeš je savršeno doživeo pesmu i emociju onako kako je on i napisao, te je vrlo precizno preveo na filmski jezik čime sam singl postaje još sadržajniji i kompletniji. Luke Black se u spotu za „Holding On To Love“ bori sa svojim super-egom, demonom koga tumači zagrepčanin Christian Nujster, profesionalni plesač savremenog plesa i brejkdenser.

Povezana vest:  Bagyi Balazs New Quartet i Eftekasat na Nišvilu 2015

„Spot je emotivna ekstenzija pesme ‘Holding On To Love’ i predstavlja odricanje od sebe iz određenog perioda u kom smo imali to što smo izgubili. Po mom mišljenju spot idealno filmski prikazuje moju izgubljenost, nagle emocije i oslobađanje negativnosti. Unutrašnje borbe sa demonima“, rekao je Luke Black.

Dvostruka MTV Premijera – Sassja i Luke Black u ponedeljak 29. juna u 20 časova!