IMG 4395

Anastasija moćnim glasom opčinila publiku u Kombank areni

Poznata američka pevačica Anastasija (Anastacia) večeras je održala koncert u Kombank areni u okviru svoje turneje „Resurrection“ , a svojim veličanstvenim i glamuroznim glasom opčinila je beogradsku publiku.
Anastasija je koncert počela jednom od najpoznatijih pesama u svojoj karijeri „Left Outside Alone“, a zatim su se nizale dobro poznate numere: „Staring at the Sun“, „Welcome To My Truth“, „Pieces Of A Dream“,“Paid My Dues“ i „Sick And Tired“.
-Ova pesma mi mnogo znači i zamolila bih vas da pevate sa mnom refren pošto se uvek rasplačem kada je pevam – rekla je Anastasija pre izvođenja numere „Heavy On My Heart“ .
U toku koncerta pevačica je odgovarala na pitanja publike koja su bila u kutijici na sceni, neke od fanova je izvodila na binu da se slikaju sa njom i potpisivala je autograme tokom celog koncerta.
Među pesmama koje su bile svirane našle su se i obrade grupa AC/DC „Back in Black“, Guns N’ Roses „Sweet Ćild O’ Mine“ i Foo Fighters „Best Of You“.
Sa novog šestog albuma „Resurrection“ publika je mogla da čuje „Stupid Little Things“ i „Defeated“ za koju je rekla da je posvećena njenoj borbi sa rakom.
-Jako sam uzbuđena i počastvovana što nastupam u Srbiji. Hvala vam što ste došli na concert – rekla je pevačica.
Kraj je obeležila gromoglasna ovacija kada je počeo najveći hit Anastasijne karijere „I’m Outta Love“ kojim se završio koncert.

Povezana vest:  ZDENKA KOVAČIČEK I ORIGINALNA POSTAVA GRUPE TIME 17. I 18. DECEMBRA U BEOGRADU I NOVOM SADU

PHOTO: ATAImages