coca cola radnja finalsti

Finalisti X Faktora nastupili u Coca-Cola Pop Up radnji

Finalisti najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja X Faktor nastupili su večeras pred velikim brojem obožavatelja ispred Coca-Cola Pop Up radnje na Trgu Republike. Takmičari nedavno završenog X Faktora održali su mini koncert u okviru aktuelne turneje po regionu, a publika je imala prilike da uživo čuje hitove grupe „9 Control“, Ive Ćurić, duo Adnana i Tarika, Magdalenu, Davida kao i Jelenu Đurić.
Baš kao i koncert finalista X Faktora i sama Coca-Cola Pop Up radnja je svojevrsno rođendansko iznenađenje koje Coca-Cola ove godine poklanja svojim fanovima u okviru proslave 100 godina staklene flašice. Karavan kojim Coca-Cola radnja putuje Evropom, već je obišao Budimpeštu, Beč, Varšavu, Sofiju i trenutno je u Beogradu, nakon čega nastavlja put ka Grčkoj.
Jedinstvena Coca-Cola Pop Up radnja otvorena je na Trgu Republike u četvrtak 02.jula velikom modnom revijom na kojoj je prikazana garderoba i aksesoar koji su fanovimaCoca-Coledostupni sve do 08.jula. Ljubitelji Coca-Cole konačno su u prilici da kupe originalne,moderno dizajnirane majice, dukserice, kačkete kao i torbe, kofere, futrole za mobilne telefone. Tu su takođe i nakit, lakovi za nokte, posteri i drugi zanimljivi detalji sa prepoznatljivim Coca-Cola potpisom.
Poredodličnogšopingafanove Coca-Cole koji posete radnju svakog dana očekuje i zanimljiv zabavni program kao i niz drugih iznenađenja.
Radno vreme Coca-Cola Pop Up radnje je od 12 do 22 časa.

Povezana vest:  Rijana na putu da postane Ejmi Vajnhaus, prrijatelji zabrinuti