Backstreet boys u Areni

 

1photo credits Jive Samo nas sedam dana deli od velikog muzičkog spektakla u beogradskoj Areni, od koncerta Backstreet Boys-a! „Boys-i“ potvrdili dolazak u Beograd, dan ranije, a uz potvrdu prosledili i „rider“ listu!

„Backstreet boys-i“ kao i svaki veliki bend ima svoje specifične zahteve, koji su se pronašli među svim detaljima iz „rider“ liste, za koncert u Beogradu koji će se održati 15. decembra u beogradskoj Areni sa početkom u 20h. Čini se da je za svaki bend ili izvođača bitan način uređnja prostora u kome će provoditi vreme pre izlaska na scenu, ali i hrana koju bi trebalo da konzumira/ju.

Povezana vest:  BUDI NOVA DIVA – osvoji brojne nagrade i UPOZNAJ INDILU!

Posebnost ovog američkog boy benda se ogleda u atmosferi i dizajniranosti prostora koji bi trebalo da koriste za vreme boravka u Areni. Soba za presvlačenje trebalo bi da poseduje kupatilo sa tušem, toplom i hladnom vodom, a svetlo u njoj mora da bute podešeno tako da pravi relaksirajuću atmosferu. Zidovi sobe bi trebalo da budu prekriveni zavesama, a u njoj treba da se nalaze i četiri stolice, dva kauča, četiri ogledala, tri podne lampe i stolovi. Pored ovoga, u sobi treba da se nalazi i 24 velika peškira za kupanje, a posebo je naglašeno da  moraju biti crne boje.

Povezana vest:  Legendarni virtuoz na gitari Steve Vai u Kombank Areni 30. oktobra 2012.

Organizatori moraju da obezbede i poseban „meni“. A tu se nalazi: 12 boca Gatorade, 24 bočice vode Fuji, Volvic, ali nikako Evian, različite vrste čaja: pepermint, đumbir i English Breakfast tea, dvanaest boca Red Bulla, dve velike kese Ricola bombona,jedan Veggie Try, tanjir sa kikiriki sendvičima ( sa belim i pšeničnim brašnom), pet pakovanja Trident white ili Dentine Ice žvaka bez šećera raznovrsnog ukusa, kao i dve pakle American Spirite orange Cigarettes.

Povezana vest:  World Stage: Drake & Jessie J @ Wireless 2012

Ulaznice za koncert Backstreet Boys-a još uvek su u prodaji i mogu se naći u svim poslovnicama Eventima ( info tel. 065/675-0009), kao i na blagajni Arene Beograd, u Delta City-u, Bilet servisu, prodavnicama Mamuta i IPS-a. A cena ulaznica za ovaj muzički spektakl kreću se od 2.310 dinara za tribine, 2.410 za parter, a 3.010 za Fan pit, dok je za kartu u VIP loži potrebno izdvojiti 4.510 dinara.