BeerGarden 06

Na otvaranju BEER GARDENA preko 3000 posetilaca

U Beogradu je počela manifestacija pod nazivom Beer Garden. Preko 3.000 posetilaca je uživalo u novom ambijentu na Makiškoj strani Ade Ciganlije. Posle nastupa odličnog dua Red&Blue i „irskih pankera“ Cassidy’s Brewery, atmosferu su do usijanja doveli miljenici beogradske publike Orthodox Celts.

-Ovo je pravi potez koji upotpunjuje ponudu Beograda kao turističke destinacije, a nama ‘lokalcima’ pruža priliku za vrhunski rok provod, pri čemu je finansijska strana, koja nije nimalo zanemarljiv faktor, prilagođena postojećoj situaciji – rekao je frontmen benda Aca Seltik.

Povezana vest:  Pevač Smaka i Generacije 5 objavio album sa novom grupom

Celtsi su izveli najveće hitove, kao i nekoliko novih pesama sa predstojećeg albuma i napravili atmosferu kakva se do sada mogla doživeti samo na Belgrade Beer Festu.

Posetioci su po prvi put imali priliku da na jednom mestu probaju, pored domaćih i svetskih omiljenih pivskih brendova, i »craft« piva iz malih pivara, koja su se točila na najvećem šanku u regionu. Sa tačnije 43 točilice točilo se preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja sveta.

Povezana vest:  Universal Music Serbia ponosno predstavlja: ONE NIGHT ONLY (Mercury Records)

Publiku u subotu takođe očekuje bogat muzički program koji počinje već u 18h svirkom grupe „The Few Fellas“, dok će glavne zvezde večeri od 21h biti omiljeni rege beogradski Del Arno Band.

U nedelju su na programu od 18h Acoustic Strings, potom će od 21h nastupiti grupa Enormna Blajsna i nakon njih popularni beogradski sastav Zemlja gruva.

Povezana vest:  Koncert Dina Merlina u Beogradu 25. novembra

Ulaz na Beer Garden je besplatan, a tokom celog dana posetioci Ade mogu da uživaju i osveže se u prirodnom hladu i muzičkom izboru DJ Alec van Staan.

Manifestacija Beer Garden trajaće 34 dana, tačnije do 12. avgusta.

BeerGarden 03