Bricks And Cans

Beer Garden se zahuktao: Besplatne svirke za svačiji ukus

U toku 20 dana, koliko traje prvi Beer Garden, pored 150 vrsta piva posetioci su mogli da uživaju i u preko 40 koncerata bendova iz zemlje i regiona. Ako do sada niste posetili najatraktivniju lokaciju na Adi Ciganliji, imate priliku da to uradite narednih dana uz odlične svirke za najrazličitije ukuse.
Sreda je rezervisana za reggae zvuke uz Horsman Coyote & Soulcraft. „Sviramo izvorni roots reggae, a na repertoaru će se naći numere sa prvog, kao i neke na drugog albuma na kome trenutno radimo“, poručuju muzičari iz ovog benda.
Četvrtak veče muzički će „začiniti“ nastupi tri benda: Ensh, Ti, a nakon njih kultni punk-rock band – Goblini. Ilija Duni iz grupe Ti poručuje „Pored pesama koje publika zna sa naših albuma, spremamo i par iznenađenja, u pitanju su improvizacije u duhu krautrok tradicije, repetitivan ritam uz melodije kojima ćemo ploviti zajedno za publikom“.
Goblini obećavaju najglasniju žurku „Publika će imati prilike da čuje naš standardni repertoar kojim ćemo obuhvatiti sve albume benda. Kao i uvek, daćemo svoj maksimum, pošto naša publika ne zna za drugu opciju. Voleli bi smo da vidimo što veći broj ljudi ispred nas, jer je upravo to ono što nas pokreće. Dođite da zajedno napravimo najglasniju žurku ovoga leta na Beer Gardenu!“
Koncerti bendova Soul Trains i Vampiri će nas, u petak, podsestiti na izvorni rok zvuk. „Na repertoaru će se naći i neke pesme koje nismo svirali poslednjih 20 godina, kao i neke nove poput ‘Put za pravi put'“, otkriva Era, frontmen grupe Vampiri koja je napravila pravi „bum“ početkom devedesetih, a koja se relativno skoro vratila na scenu na radost brojnih fanova.
Bečejski pop sastav Eva Braun pred beogradskom publikom nastupiće u subotu, 1. avgusta, a isto veče rezervisano je i za momke iz grupe Ućuti pas. I članovi sastava Couple Up& Bg Fank poručuju da za nedelju, 02. avgust pripremaju najbolju žurku na Beer Gardenu. „Na žurci će nam se pridružiti i DJ BKO, pa nek su nam Bog i svi proizvođači piva u pomoći, a imamo i iznenađenje za fanove, jer će naš MC Tommy T izvesti set autorskih pesama“.
Odličan provod vas očekuje i posle vikenda uz bend Bricks and Cans koji sviraju obrade rockabilly i rock ‘n’ roll hitova, s kraja 50’tih i početka 60’tih godina, a da su dobro pivo i dobra muzika najbolji način da se povede letnji dan, potvrđuje i Jelena Simeunović, vokal benda. „Pivo i muzika su pravo letnje osveženje, još ako ste na koncertu benda Bricks and Cans, kompletan je doživljaj“.
Vidimo se na pivu i svirci na Adi

Povezana vest:  Sjajan koncert Vlade Georgieva u Sava centru