Valeri-Orsoni---LeBootCamp-dijeta korica-PRESS

Svetski bestseler LeBootCamp dijeta autorke Valeri Orsoni konačno i u Srbiji

Izdavačka kuća Vulkan izdavaštvo objavila je prvi put delo autorke Valeri Orsoni, svetski poznatog trenera holivudskih zvezda i drugih slavnih ličnosti i eksperta za zdrav život, vodič pod nazivom LeBootCamp dijeta. LeBootCamp metod je više od programa za mršavljenje, to je inovativan i efikasan pristup koji će promeniti vaš stil života.
Režim ishrane opisan u knjizi stekao je više miliona pristalica u 40 zemalja širom sveta, i ovo je bila najprodavanija knjiga u Francuskoj u maju i junu 2015. godine.
Valeri Orsoni uspela je da postigne ono što je većini ljudi nedostižno- da pretvori svoj najveći životni problem u životni uspeh. Boreći se sa sopstvenim zdravstvenim problemima i viškom kilograma, napisala je vodič namenjen ljudima koji brinu o sebi i svom zdravlju i koji žele da izgube kilograme a da istovremeno uživaju u životu i hrani.
LeBootCamp režim zasnovan je na četiri jednostavna principa:
› Gurmanska ishrana: hrana je previše ukusna da bismo je se odrekli – zdravlje i vitkost mogu se postići uz uživanje u svim grupama namirnica.
› Lagane vežbe: dostignite željenu formu i pokrenite sve mišiće a da pri tome ne provedete bezbrojne sate u teretani.
› Motivacija: u danima kada ste neraspoloženi i kad vam je istrajnost na izmaku, proverene tehnike vam garantuju da ćete ostati na pravom putu, bez obzira na sve.
› Stres i spavanje: kada dovedete telo i um u harmoniju i umanjite stres, poboljšaćete kvalitet sna i uz to početi da topite masne naslage sa najkritičnijih delova tela.
Svetski mediji prenose da je 92% žena koje su prihvatile LeBootCamp metod oslabilo u proseku 10kg, i zadržalo tu težinu trajno. Oni pišu da Orsoni svojom posvećenošću zdravom životu i pravilnoj ishrani uspeva da pomogne slavnim klijentima i ljudima širom sveta da poboljšaju svoje zdravstveno stanje.
LeBootCamp dijeta nalazi se u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i u ostalim bolje snabdevenim knižarama u našoj zemlji. Takođe, naslov možete pronaći i na sajtu www.vulkani.rs.
VALERI ORSONI je čuveni trener slavnih ličnosti, ekspert za zdrav život i autor nekoliko bestselera iz oblasti zdravog života, fitnesa i gubitka težine. Godine 2003. osnovala je kompaniju koja se bavi unapređenjem života svakog pojedinca, kako bi pomogla ljudima da otključaju unutrašnji potencijal u oblasti poslovanja, međuljudskih odnosa i gubitka telesne težine. Danas Valeri nadgleda više od osamdeset trenera širom sveta koji pomažu klijentima da ostvare svoje ciljeve. U proteklih šest godina osvojila je niz nagrada među kojima su i četiri „Stivi“ nagrade za najuspešnije poslovne žene.

Povezana vest:  Nova knjiga Sofi Kinsele iz serijala "Kupoholičarka" u prodaji od 2. decembra