FTWD Four Shot Underpass 4316 V3Alt

„FEAR THE WALKING DEAD“ SE RANGIRALA NA PRVO MESTO KAO NAJZANIMLJIVIJA NOVA SERIJA

AMC je objavio da je trejler koji je prvi put prikazan na Comic-Con International-u do danas privukao više od 10 miliona pregleda preko digitalnih platformi u SAD.

Od 10. jula od kad je objavljen trejler za „Fear the Walking Dead,“ prateću seriju „The walking Dead“, ima 8.2 miliona pregleda. „Fear the Walking Dead“ važi za najzanimljiviju novu seriju sa rejtingom ListenFirst DAR-TV od 1.78 miliona. Trejler za ratničku art dramu „Into the Badlands“, čija će premijera biti u novembru na AMC, postigao je 1.95 miliona pregleda od prikazivanja u SAD.

Povezana vest:  AMC kanali ponovo u SBB ponudi

Trejler za seriju Fear the Walking Dead, koji je pomogao da se izgradi obimna baza ljubitelja, manje od 5 nedelja pre svetske premijere, dočekan je sa izrazitim entuzijazmom i u zemljama centralne Evrope.

AMC je nedavno najavio da će se „Fear the Walking Dead“ prvi put prikazati u ponedeljak, 24.avgusta u 3h i 22h. „Into the Badlands“ će biti prikazan u novembru.

Povezana vest:  Fantastičan izgled Ane Mihajlovski Grubin

Izvori: pregledi videa komplirani sa sajtova YouTube, Facebook, Twitter i MPX analitika. Metrika angažovanja preuzeta sa sajta ListenFirst. *Film „The Flash“ je izuzet iz analize konverzacija na sajtu Facebook jer Facebook još nije odredio Temu za film „The Flash“.