E! kanal će pokazati da su potrebni samo ljubav, porodica i muzika u premijeri serije Ashlee+Evan koja počinje sa emitovanjem 16. septembra u 22:00. Serija od šest epizoda započinje epizodom od sat vremena, a u narednim sedmicama  sledi pet epizoda od po pola sata. Filmska dokumentarna drama prati Ashlee Simpson-Ross i Evana Rossa (sina muzičke legende Diane Ross), koji idu kroz život kao srodne duše, roditelji, muzičari i umetnici. Uz raznovrsnu grupu prijatelja i poznatu porodicu koja ispunjava njihov dom smehom i ljubavlju, u kući ovog mladog para nikada nije dosadno.

Povezana vest:  FARMA 2010, Spletkarenje se nastavlja

Dinamičan život Ashlee i Evana nam odslikava moderni par milenijalaca koji odgaja porodicu dok gradi novu karijeru. Serija prati ovaj par i njihove bliske doživotne prijatelje deleći sa nama kreativni proces para tokom pisanja i snimanja prvog duetskog albuma dirljive, autentične i reflektivne muzike. Kao mlada žena fokusirana na podizanje dvoje dece, Ashlee se obazrivo vraća u svet muzike. Međutim, uzbuđena je što snima sa svojim suprugom glumcem/umetnikom, a Evan baš to i želi. Ovaj upečatljiv par inspirisano širi ljubav i sa svetom deli svoj jedinstveni dar dok podiže decu u Los Anđelesu i dok im se ubacuju dobronamerni prijatelji i porodica, a od obale do obale, od sunčanog Palm Springsa do Evanovog doma iz detinjstva u Konektikatu, vreme sa porodicom stavljaju na prvo mesto. Iako će ova sledeća faza zajedničkog života biti ispunjena uzbuđenjem i neizvesnošću, odlučnost i nepokolebljiva podrška koju pružaju jedno drugom omogućava im da zajedno uspeju u svemu.

Povezana vest:  Nova emisija kanala E! u januaru - Clash of the Cover Bands

Tokom skoro čitavog života, Ashlee i Evan su bili u žiži javnosti. Jedno od najvećih imena pop muzike ranih 2000-ih, Ashlee Simpson je munjevito osvojila muzičku industriju svojim hit albumom „Autobiography“. Pored uspešne filmske, televizijske i pozorišne karijere, Ashlee je 2009. napravila pauzu pošto je dobila sina Bronx-a koji sada ima devet godina. Nakon slučajnog susreta sa muzičarem, filmskim i televizijskim glumcem Evanom Ross-om 2013. godine, a nakon burne romanse, Ashlee i Evan su stali na ludi kamen 2014, i kasnije te godine su na svet doneli kćerku Jagger Snow. Skorašnji poslovni poduhvati uključuju i ograničenu seriju uniseks brenda  za Zadig & Voltaire koju su osmislili, dizajnirali i nazvali po kćerki Jagger Snow.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije "Velika" 20. novembra na HBO GO-u